Asfaltări non-stop. Iată ce stradă a fost rezolvată azi și care urmează la rând de luni. Rugăminte către șoferi

Ne apropiem de jumătatea lunii octombrie iar programul de asfaltări fără precedent declanșat la nivelul municipiului Buzău continuă.

Astăzi, asfaltatorii de la Urbis Serv au rezolvat și Șoseaua Pogonele (ieșirea din municipiul Buzău înspre Maxenu – Smeeni).

„Ar mai fi de adus la nivel câteva guri de canal și e gata. S-a asfaltat peste un kilometru în două zile, cred că e un record pentru noi”, ne-a declarat Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

Luni dimineață, de la ora 07.00, se va lua cu asalt strada Colonel Buzoianu, porțiunea dintre Bd. N. Bălcescu și Bd. Unirii.

„Vrem să o terminăm într-o singură zi. Intrăm pe ea dimineața, în zori, și nu plecăm până n-o terminăm chiar dace posibil să ne prindă miezul nopții. Cel mai probabil vom folosi două finisoare, unul al nostru și unul închiriat”, a adăugat Radu.

Str. Obor

De marți se va ataca, tot cu două finisoare strada Obor și, mai apoi, Alexandru Marghiloman.

Citește și articolul: O fi corect ? Iată de cine e judecată profesoara care a pălmuit un elev la școala Lipia

În paralel, se pun borduri pe strada Bazalt, iar când această operațiune se va încheia se va turna și pe aceasta un strat complet de asfalt. Așadar, Urbis Serv mai are front de lucru neîntrerupt pentru încă două săptămâni cel puțin. Rămâne de văzut și dacă va fi de acord și vremea.

anunt asfaltare col buzoianu
loading...

4 comentarii la „Asfaltări non-stop. Iată ce stradă a fost rezolvată azi și care urmează la rând de luni. Rugăminte către șoferi

  • FELICITARI DOMNILOR….MĂ ÎNTREB ȘI EU CA ȘI RESTUL CETĂȚENILOR ACESTUI ORAȘ. ….DE CE ACUM SE POATE ȘI ANI BUNI NU A FOST POSIBIL???????……ÎNCĂ ODATA FELICITARI DOMNULE PRIMAR…..

  • „Astăzi, asfaltatorii de la Urbis Serv au rezolvat și Șoseaua Pogonele (ieșirea din municipiul Buzău înspre Maxenu – Smeeni). ”
    Iesirea din Municipiu Buzau este la indicator, nu la linia de calea ferata . Si dincolo de linia aia e drumul plin de cratere.

  • Domnule Valentin si eu mi- as fi dorit asfaltarea dincolo de calea ferata. Orasul este chiar mai departe de indicator mai specific este pana in curba spre Odaia Banului. Domnii au dreptate au finalizat Str Sos Pogonele iar de la calea ferata pana la curba este Str. Sos Sloboziei.

  • Sint doua străduțe chiar in centru orasului Str Bască mica si Bască mare,numai gropi,daca se poate asfalta si acestea ținînd cont ca s-au asfaltate cu cu mai bine de 20 de ani in urmă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.