„Asfaltați, bă, toată strada! Ce-i asta ?”


Are sau n-are dreptate cititorul nostru indignat ?

Domnul Culae, așa s-a prezentat, ne-a sunat cu câteva minute în urmă, dar ne-a trimis și niște poze pe WhatsApp.

N-am înțeles prea bine dacă locuiește sau era doar în trecere pe strada Crinului din Buzău.

„Ce-i porcăria asta ? Asfaltați, bă, toată strada dacă tot asfaltați, nu așa ca pișatul boului. Uitați-vă și dvs. ? Pun asfalt doar pe unde au făcut ei canal, chiar dacă șanțul ajunge și pe mijlocul drumului. P-ăștia nu-i controlează nimeni ?”, s-a oțărât domnul Culae.

Din informațiile nostre se pare că firma care execută lucrarea ar fi fost năimită de Compania de Apă.

Pe strada Crinului (între Mioriței și Transilvaniei) firma de apă a schimbat zilele trecute coloana de apă și branșamentale.

Numai că deși strada era oricum praf de dinainte, s-a dat comandă pentru asfaltare doar pe porțiunile unde s-a lucrat.

Probabil că ar fi fost mai nimerit ca Primăria Buzău să mai fi dat și ea niște bani firmei care face lucrarea și să se fi asfaltat toată strada.

Sau invers, Compania de Apă să fi dat banii alocați asfaltării celor de la Urbis, să mai fi pus și Primăria ceva, și să se fi făcut o lucrare ca lumea.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Exclusiv. Iată condițiile ce trebuie îndeplinite  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„Asfaltați, bă, toată strada! Ce-i asta ?”

  • Intrebarea e daca exista o lege prin care sa fi obligati cei care efectueaza lucrari sa asfalteze in integralitate… iar raspunsul e evident nu, legea prevede doar asfaltarea zonelor afectate de lucrari.
    Ca nu le convine locatarilor de acolo, poate data viitoare nu mai voteaza PSD cu 2 maini ca la alegerile trecute, unde in sectia de votare alocata lor au votat PSD cu 2 maini.
    Deocamdata PSD e preocupat de modificarea Constitutiei sa scape de puscarie prietenii, facem pariu ca locuitorii de pe acea strada nu numai ca se vor duce in procent mare dar vor vota cu 2 maini DA la Referendumul de modificare a Constitutiei in favoarea infractorilor? Asadar ciocu mic si inghititi micii pentru votul necesar infractorilor.

  • Bravo prietene…bine ai spus….e nevoie de multi ca si Dv

  • Rau ca se face, rau cand nu se mai face..PS. BINE CA SE FACE CEVA!!

  • Am o problema deosebită,locuiesc la etajul 3 cei de la parter au încuiat gradina din fata blocului.Asi dori să știu dacă au voie să facă așa ceva. Asi dori un răspuns.

  • Comentariile critice ale cititorilor de mai sus, sunt, în general , corecte și pertinente , chiar și … verificabile ! Mă țin demult să întreb conducerea Primăriei dacă firmele care repară și asfaltează străzile orașului sunt VERIFICATE ZILNIC de vreo persoană cu această sarcină de serviciu , DIN PARTEA Primăriei ? Să nu uităm că operațiunile se fac la lumina zilei și-n ochii lumii – lume care privește CRITIC și-n tăcere asemenea ” lucrări ” făcute parcă la … trecerea timpului și în derâdere …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.