Asfaltatorul buzoian, contract de 545 mld! „Nu mi-e frică”

„Da, e de departe cel mai mare contract pe care l-am primit”, a admis azi asfaltatorul buzoian Ion Leu pentru buzoienii.ro.

Firma acestuia, SC Leu Aquacultura SRL din Cernătești, a câștigat – cu cel mai mic preț – licitația pentru asfaltarea drumului județean de la Cozieni până sus – la Brăești.

E vorba de 21 de kilometri de asfalt, pe un drum dintr-o zonă deluroasă, cu multe curbe, pante și rampe. De la Bozioru până la Brăești drumul n-a fost asfaltat niciodată.

„Îl fac singur, nu mă asociez cu nimeni. Vreau să mă apuc de el cât mai iute, chiar din această toamnă. I-am spus domnului Neagu de la CJ că dacă mă va plăti la timp va fi mulțumit și de calitate și de durata. Pe unde am asfaltat eu prin județ oamenii au fost mulțumiți, puteți întreba. Eu sunt buzoian, trăiesc aici, nu-mi permit să dau buleală c-apoi a doua zi dau nas în nas cu oamenii ăia”, a adăudat Leu.

Până acum, Leu a primit contracte mai mici, de la primăriile din județ, cum e de pildă strada Principală din Mărăcineni – vezi mai sus.

„Săptămâna aceasta am semnat două contracte foarte importante pentru modernizarea infrastructurii rutiere din județul Buzău, dar și pentru revitalizarea turismului din aceaste zone. Este vorba despre DJ 204C – Vintilă Vodă – Sărulești – Bisoca – lim. Județ Vrancea și DJ 203L – Cozieni – Bozioru – Brăești. Modernizarea infrastructurii rutiere este prioritatea zero a Consiliului Județean Buzău”, a spus Emanoil Neagu.

Neagu a ținut să mulțumească public colaboratorilor din CJ Buzău

Șeful CJ Buzău a precizat că va încerca să mute cele două drumuri de pe finanțarea guvernamentă prin PNDL pe cea cu fonduri europene – PNDR. Neagu speră că banii „naționali” economisiți îi va putea folosi pentru asfaltarea altor drumuri județene.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Asfaltatorul buzoian, contract de 545 mld! „Nu mi-e frică”

 • Da! Are dreptate domnul Leu, are cu ce! Utilaje de calitate, oameni specialiști, mult respect!

  Răspunde
 • Da, corect nasicul este cel mai serios om.

  Răspunde
 • Mergeți pe str.Principala in Maracineni ,la nici un an de la asfaltate strada este praf.
  Unde sunt specialiștii si seriozitatea de care se vorbește?

  Răspunde
 • Halal asfaltator! Strada principala din Mărăcineni este plina de gropi. Iar prima banda nu poate fi utilizata din cauza gurilor capacelor de canal cu mult peste nivelul asfaltului!
  Carpaci pe banii contribuabililor.

  Răspunde
 • Un buzoian care face treabă bună pentru județ

  Răspunde
 • Da, poate asfaltează și pe unde vin angajații dânsului la serviciu adică pe strada (ulița) doctor Mihai Ovidiu care este plina de gropi. Primarul a promis cu două săptămâni înainte de Sf. Paști că o să vină cu un tractor cu lamă sa niveleze măcar gropile existente dar suntem în data de 28 Mai și așteptăm doar promisiuni. Oameni neserioși !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.