Asistență tehnică + supervizare pentru proiectele mari ale Comp. de Apă Buzău

Compania de Apă Buzău a anunțat azi că mâine va semna un contract de 35 mil. lei (7 mil.€) cu Asocierea EPTISA ROMÂNIA SRL – EPTISA SERVICIOS DE INGENIERIA SL.

În schimbul banilor, Eptisa va efectua asistența tehnică și supervizarea lucrărilor de execuție pentru cele 10 contracte cu fonduri europene ale Comp. de Apă Buzău.

Eptisa România (107 angajați) este sucursala din România a multinaționalei EPTISA SERVICIOS DE INGENIERIA SL cu sediul la Madrid.

Eptisa România are sediul la etajul 5 al unei clădiri de birouri din sectorul 3, București

Contractul de la Buzău (35 mil. lei) e de departe cel mai mare pentru Eptisa România – care a avut în 2021 o cifră de afaceri de 38 mil. lei.

EPTISA a fost integrată în Grupul chinez JSTI în anul 2016, JSTI fiind una dintre cele mai mari companii de consultanță în inginerie din lume.

În echipa de management a Eptisa apar (vezi foto mai jos) trei chinezi și patru spanioli.

Comunicat-de-presa-semnare-CS1

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Asistență tehnică + supervizare pentru proiectele mari ale Comp. de Apă Buzău

 • Te doare mintea !Cum se castiga bani in lumea asta!Asistenta si supervizare!Si de ce nu a castigat o firma din Romania???Doamne cat de prosti putem fi in servilismul nostru occidental!

 • E strigator la cer cat castiga firmele astea de consultanta, supervizare si „asistenta”. Paraziti care sug banii munciti de altii.

 • Cred ca glumesti cu firma romaneasca. Nici nu vrei sa iti imaginezi o firma romaneasca care sa supervizeze o alta firma romaneasca cum face o lucrare pe milioane de euro de la europeni.
  Cred ca nici o lopata de pamant nu s-ar misca si banii ar fi terminati. Bineinteles, sunt si exceptii de firme romanesti profesioniste dar per ansamblu e bine ca avem supervizare straina.

 • Asistenta tehnica + supervizare înseamnă împărtășire de know-how, vorba francezului, adică a mai importantă chestie aflată la baza creării unui produs/serviciu.

  Bogdaproste că sarcina asta nu cade în sarcina vreunor Troia, Urbis & Co !

 • Eu nu inteleg un lucru: de ce e nevoie de alta firma (fie ea straina sau romaneasca) sa supervizeze?! Firma executanta nu stie sa se organizeze singura? E ca si cum merg la toaleta dar trebuie sa ma supervizeze cineva ca am tras bine apa …

 • Ce-i așa greu de înțeles! Dacă grosul fondurilor de coeziune nu se întorc la sursă, proiectele nu se aprobă.

 • Anonimule, asistenta si supervizare nu inseamna know-how, inseamna coruptie de nivel inalt in intreaga lume. Toate rudele politicienilor si ale altor oameni importanti sunt bagate in firme de-astea de consultanta. E un mod de paraindarat legalizat. Vezi Huner Biden, fiul drogat si depravat al lui Joe Biden, care era intr-un consiliu de administratie la o firma ce se ocupa cu energia, el fiind paralel cu domeniul asta si cu orice alt domeniu, doar un drogat distrus, dar fiu de presedinte. Daca nu ai in consilii de administratie pe cine trebuie si nu faci consultanta cu firmele care trebuie, nu te atingi de contracte si de cascaval, asa e peste tot in lume. Iar baietii astia care te consiliaza iau mare parte din bani degeaba sau aproape degeaba. Ce supervizare sa faci cu 7 mil euro la compania de apa? Nu e ridicola suma? Studii de fezabilitate, consiliere, supervizare, toate facute la misto sau doar declarativ, dar cu castiguri imense, uneori ajungand sa coste cat restul proiectului in sine, ba chiar mai mult. 1 cu sapa, 7 cu mapa, vorba lu bunicu, dar aia cu mapa nici macar nu-s pe bune, is pe paraindarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.