Asociere CJ Buzău – Movila Banului. Neagu: „Primăria ne va da un teren lângă nodul de pe autostradă”

„Va fi primul parc industrial din jud. Buzău”, a anunțat ieri Emanoil Neagu.

Șeful CJ Buzău a anunțat că instituția pe care o conduce se va asocia cu Primăria Movila Banului și va încerca să obțină fonduri europene pentru înființarea parcului industrial.

„Acolo există un inel al viitoarei autostrăzi Ploiești – Buzău. În vecinătate, Primăria Movila Banului deține un teren de aproximativ 400 de hectare. Ni-l va ceda nouă, de la CJ Buzău, iar noi vom căuta să înființăm Parcul Industrial. Se pot atrage fonduri europene, am avut deja discuții, există și utilități în apropiere”, a spus ieri Neagu în conferință de presă.

Atuurile Parcului Industrial vor fi proximitatea „Autostrăzii Moldovei” și apropierea de orașele Buzău și Mizil, de unde s-ar putea găsi personal. Angajați s-ar putea găsi și din zona de sud a jud. Buzău: Amaru, Mihăilești, Gl. Sărat și Gl. Siliștea etc.

Romică Moise, primar Movila Banului: „Nu doar că avem un teren pe un câmp. Putem extinde până acolo rețelele de apă și canal. E o șansă mare de dezvoltare pentru comuna noastră”

Industriașii vor fi atrași prin oferirea de terenuri gratuite sau la prețuri mici.

Citește și:


loading...

9 comentarii la „Asociere CJ Buzău – Movila Banului. Neagu: „Primăria ne va da un teren lângă nodul de pe autostradă”

 • In legatura cu autostrazile : Ministrul Drula a declarat ieri la Braila ca se are in vedere ca in loc de 2 drumuri expres , Braila-Focsani si Braila-Buzau sa se faca un singur drum expres care sa mearga din Braila spre Rm Sarat; Va fi mai ieftin dar nu va fi prea util; legatura Braila cu Bucuresti si Tirgoviste va fi greoaie Politicienii locali ar trebui sa ceara un drum direct Braila-Buzau

 • Terenuri gratuite pentru industriasi? Adica pentru companiile externe. Chiar dam tara asta de pomana? Noua cine ne da ceva gratis? Ne meritam soarta…

 • Romicaaaaaa Tata , Primareeeeeee , cu ce extinzi apa acolo , CU PARODIA AIA DE STATIE DE APA 🙂

 • Păi și Toma ce face cu comuna Țintești?! Unde mai vin investitorii?!
  Neagu știe că referendumul nu va fi validat așa că merge pe alt drum.

 • Așteptăm cu interes,”razboiul economic” dintre Țintești și Movila Banului! Să vedem care va fi “prima țară din județ”? 🙂

 • Cum? Se poate face parc industrial in judetul nostru? Parc industrial fara sa unesti comuna respectiva cu municipiul Buzau?
  In judetul Cluj sunt vreo 20 de parcuri industriale si municipiul Cluj nu s-a facut mare cu nici o comuna, desi parcurile sunt in majoritatea cazurilor in afara orasului.

 • Cum adică parc industrial ? In camp? Domnilor, habar nu aveți despre ce înseamnă să înființezi o firma de la zero. Te omoară încet dar sigur autoritățile statului. Și dacă n ai murit la înființare au grija sa te controleze și să te amendeze tot autoritățile statului după! Ajutam numai investitorii străini care vin și vor sa muncim pe 300 euro/ luna. N am auzit sa fie ajutat vreun investitor român care are o idee viabila de afaceri

 • Buna seara! De precizat următoarele :
  Apa nu este POTABILĂ la MOVILA BANULUI, TEREACA, ÎNTREABĂ LA DSP SĂ VEZI DACĂ ESTE ADEVĂRAT ȘI ASTA SĂ POSTEZI, SE VEDE ȘI PE FACTURĂ, AM REDUCERE 30% PLUS CĂ NU EXISTĂ REȚEA DE CANALIZARE FUNCȚIONALĂ.
  AI CONTRACT CU COMPANIA DE APĂ, TE AS RUGA SA TE DOCUMENTEZI!
  Se fac presiuni si promisiuni imense, dar de fapt, se va alege praful si de acest județ, țară…
  Oameni buni, parcă este sfârșitul lumii și mulți au impresia ca iau ceva in mormânt cu ei.
  Așa au crezut si egiptenii… Plus alte popoare.
  Bine a zis #JOHN mai sus, dam gratuit altora si noua ne triplam taxele.
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

 • Nea John si Nea Vasilache, se vede ca aveti mentalitati de comunisti vechi ….
  Pai unde ati vazut voi parcuri industriale dezvoltate la nivel modern de conationalii nostrii ??!!!
  Pai si ce, daca gasesc strainii fraieri pe 300 Eur ?! Adica conationalii nostrii ii platesc mai mult de atat, sau cum ???!! Cel putin la strainezi ai cat de cat garantia ca se achita si taxele la Stat, nu numai cu bani la negru ca la patronache romanash…
  Bhai invechitilor, ne place – nu ne place, fata tarii (asa cat este ea acum) a fost schimbata de investitiile straine masive, care au un anumit standard in marea majoritate a cazurilor ! Mergeti in nordul capitalei, arata ca in Germania, tot ! De la straini, nu de la romanashi !
  Hai bre, e atat de evident, ce naiba…
  Traiti in lumea voastra paralela, cu vise umede despre romani care sunt in stare si altceva, decat sa fure sau sa inceapa lucruri noi, lasate apoi neterminate….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.