Ăsta a fost momentul decisiv! Meci tare Buzău – Rm. Vâlcea

Mai erau cinci minute și scorul era egal: 19 – 19. Buzăul a primit 7 metri. Execută cu boltă sârboaica Janusevici.

Mingea atinge plasa, dar dincolo de bara transversală. Vâlcea nu iartă și în două minute dă două goluri: 21-19 scor final.

Lacrimi în ochii jucătoarelor de la Buzău. Au condus Vâlcea 55 de minute. Uneori chiar și la trei goluri. Dar, vorba comentatorilor de la TVR 2 (meciul a fost în direct), „parcă Buzăului i-a fost frică să câștige”.

Păcat, îndeosebi pentru centru Andreea Rotaru, care a făcut un meci excelent, dar și pentru antrenorul Coco Mihăilă care a pregătit bine meciul.

Andreea Rotaru, în lacrimi la final. Totuși, la cum a jucat probabil că Rotaru va fi noul centru al echipei naționale

La Buzău a contat mult absența extremei Iuganu (înlocuitoarea Oana Cârstea a ratat exaperant!), dar trebuie spus că nici la Vâlcea n-a jucat Fraga Fernandes – probabil cea mai bună jucătoare din Liga Florilor.

Bine a mai jucat la Buzău portărița Alina Iordache (o bilă albă pentru întreaga apărare) și binișor Raluca Petruș (a dat câteva goluri frumoase, dar a și ratat altele).

Buzăului îi rămâne să lupte până la final în acest sezon cu Brăila, Bistrița și probabil Cisnădie pentru un loc de Cupă Europeană.

loading...

Un comentariu la „Ăsta a fost momentul decisiv! Meci tare Buzău – Rm. Vâlcea

  • Ultimele 10 minute fetele au fost obosite și neatente , fapt ce s-a concretizat în pierderea mingiei două bări și intrarea într-o latență a meciului . Au mai avut meciuri în care au jucat la fel , adică bine 50 de minute și foarte prost în ultimile 10 minute. Și așa au pierdut meciurile la fel că ăsta de azi . Ar trebui , părerea mea , să intre într-un program de rezistență la antrenamente . Prea clachează in finalul meciurilor . Este inadmisibil să pierzi pe mâna ta din cauza atâtor ratări . Scorul trebuia să fie 23 la 19 pentru Gloria Buzău . Încă o dată păcat că nu s-au mobilizat mai bine in finalul meciului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.