Asta ar fi culmea! Care e cauza

Vești proaste pentru elevii și părinții, probabil și pentru cadrele didactice, din mun. Buzău.

Orașul Buzău a ajuns la o rată de infectare de 1% și riscă, din nou, închiderea școlilor și liceelor.

Ar fi culmea ca bucuria deschiderii școlilor să se termine după doar o săptămână!

Vezi mai jos tabelul de azi cu cifra infectărilor pe UAT-uri.

Dacă mun. Buzău va depăși 1% atunci la „școală” vor mai putea merge doar cei din ciclul primar (clasa 0-4), clasa a opta și a douăsprezecea, precum și preșcolarii. Ceilalți vor fi mutați din nou în on-line.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Asta ar fi culmea! Care e cauza

  • O aberatie.
    Autobuzele circula fara probleme de 1 an de zile cu zeci de persoane care isi sufla unul altuia in gura intr-un spatiu de cativa metri patrati, dar la scoli cu sali de zeci de metri patrati si sute de metri cubi ca volum nu pot sta elevii.
    Si astfel de exemple sunt cu miile… cand fac PNL, judecatorii, procurorii, politistii, etc mari petreceri totul in regula nu mai e pandemie… cand se intalneste o familie la masa vin si ii bat si baga la duba si primesc amenzi.
    Pandemia exista doar dupa cum au interese politice si financiare cei de la conducere… o mare farsa. Acum a iesit la iveala si ce se faceau in spitale sub pretextul pandemiei (vezi Arad)… erau practic niste lagare de exterminare ce bagau oamenii in lagare unde ii ucideau pentru a genera frica in popor casa fie prostiti sa se supuna regimului de „dictatura medicala”. Avea dreptate Avocatul Poporului cand a declarat vara trecuta ca spitalele sunt lagare de detentie si nimic altceva.

  • Pentru romi nu e coronavirus ! Pentru copiii needucati ai romilor care scuipa in clasa pe banci pe cartile colegilor, care injura de iti faci cruce, care deranjeaza tot timpul orele de nu mai stie invatatoarea ce sa le mai faca, care nu au fost la orele online, nu este nicio soluție ?! Astia cum au trecut clasa ?! Pentru ei nu sunt restrictii! Sa veniti la gavanesti sa constatati ! Copiii se duc in frig la wc turcesc. din doua nu mai functioneaza decat unu ! Halal de scoala 2021

  • Pandemia este doar pe hârtie!aglomeratia din autobuze ,din supermarket ,aici nu mai e pandemie . Inchideti scolile si ii trimitem pe toti la oi .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.