Ăsta da ajutor! Pentru sănătatea copiilor și sportul buzoian

Fotografia de mai sus ne-a fost trimisă azi de la școala din Micro XIV (Șc. nr. 12 Sf. Andrei).

Veste bună pentru elevi, astăzi muncitorii de la Urbis Serv au început să pregătească terenul școlii în vederea asfaltării.

O sursă buzoienii.ro ne-a informat că același lucru s-a întâmplat azi și la Școala nr. 2 – N. Titulescu din fostul cartier 23 august.

„Da, le facem pe toate. La toate școlile și liceele din Buzău vom asfalta terenurile de sport. Am prins bani în bugetul pe anul ăsta special pentru asta. Am început anul trecut cu Școlile 15 și 11, anul ăsta le facem pe celelalte”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Asfaltarea terenurilor de sport ale școlilor e cel mai mare ajutor pe care primarul Toma îl putea da sportului buzoian. Alături de inițiativa deschiderii porților școlilor pentru elevi în afara orelor de program, în weekenduri și în vacanțe.

Se creează de acum înainte premisele ca de la școli să apară tineri talentați la fotbal, handbal, baschet etc. care să bată la porțile cluburilor sportive din oraș.

„Am început cu Școlile 12 și 2, vom continua cu Școlile 7 din Dorobanți și 16 din Micro V. La rând va veni, după cum am primit comandă de la primărie, Colegiul Tehnic” – Dumitru Toader, director Urbis Serv

Asfalt nou la Șc. nr. 15

Asfaltarea terenurilor e importantă și pentru sănătatea copiilor, orele de sport urmând a fi mai atractive pentru elevi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca

loading...

Un comentariu la „Ăsta da ajutor! Pentru sănătatea copiilor și sportul buzoian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.