Magazin partener Mega Image Buzău: „Ăsta e adevărul! Nu e vina noastră!”

Peste patru mii de distribuiri a strâns postarea unui buzoian care reclama prețul mare la un dozator cu dezinfectant (500 ml) în magazinul partener Mega Image de la parterul Galleria Mall Buzău.

„Magazin partener Mega Image, Galleria Mall Buzau… Probabil acum două săptămâni costa 15-20 de lei. Pandemia, norocul vostru..”, a scris, ieri, buzoianul pe facebook.

Astăzi, staff-ul magazinului din Galleria Mall a ținut să explice această situație:

„Nu e vina noastră. Noi am pus doar un adaos obișnuit de 10%. Ăsta e prețul cu care îl luăm și noi de la distribuitor. Cine nu crede să meargă la farmacie să vadă cum se vinde 50 de ml cu 40 de lei. Putem să prezentăm bon de azi, produs cumpărat azi în farmacie la Buzău. Deci, la noi e chiar mai ieftin”.

La magazinul partener Mega Image Buzău doza de jumătate de litru (500 ml) a produsului „Dr. Stephan, gel dezinfectant mâini” se vinde cu 119 lei.

UPDATE:

Astăzi, pe adresa redacției ne-a parvenit un comunicat de la Mega Image România prin care s-a dorit a se face precizarea că magazinul din Galleria Mall Buzău este partener Mega Image, iar unele din produse (cum este și dezinfectantul în cauză) nu sunt comune.

„Magazinul nu este Mega Image, este partener care operează independent, fără intervenția Mega Image. În cadrul parteneriatului, magazinul cumpără direct de la Mega Image doar o anumită cantitate de produse pe care le revinde independent. În același timp, partenerul cumpără și alte produse din piață, de la alți furnizori. Produsul menționat nu face parte din sortimentația Mega Image. Mega Image nu are nicio intervenție în activitatea magazinului partener”. 

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Magazin partener Mega Image Buzău: „Ăsta e adevărul! Nu e vina noastră!”

 • Țară fără stăpân! Dacă nu are cine să le dea o palmă peste cap.

 • E o suveica acolo, ei trec produsele prin mai multe firme să poată marii prețul, sa intre Anaful peste ei, mai au și alte antecedente. Prețul real este de 2.5 euro pentru acel produs, îl găsiți pe net in tarile UEsi Turcia.

 • La fel si o sticla cu spirt ,de la 3.5 lei cat costa inainte cu 2-3 saptamani,a ajuns sa coste 15 lei!

 • Statul ar trebui să dea gratis dezinfectant, mască și mănuși. E mai ieftină prevenția!

 • Poate ne spun cei de la Mega cine este producatorul/comerciantul si ce alte produse de”superlux” mai au acestia la vanzare ca sa ne “grabim” sa le cumparam.Daca tot se face publ.pozitiva in pliantele de cumparaturi ,sa se faca si negativa pt. produsele cu pret”nesimtit”

 • Tre rechizitionate toate si apoi distribuite populatiei. Pe toata tara… Asta se numeste specula.

 • Nu înțeleg de ce totuși nu publică factura de achiziție a acestui dezinfectant, pentru ca întradevăr să ne demonstreze că adaosul comercial este de maxim 10%, aşa cum se pretinde! Până atunci…speculă tipic românească!

 • In capitalism pretul este dictat de cerere si oferta. Am dorit capitalism, atunci cumparam dezinfectantul cu 119 lei si spirtul cu 15 lei.
  MUKLES!
  Aceasta este economia de piatza pe care am cerut-o in 1989…….[Leo]

 • Stimati tovarasi si preteni , puneti mana si faceti-va masti daca in comert sunt scumpe iar dezunfectant isi poate face oricine acasa cu un pret de un leu litrul . Dar mai usor e sa injuram .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.