„Asta e echipa câștigătoare!”

Mutare surpriză, considerată câștigătoare, la primăria celui mai nordic oraș al jud. Buzău – Nehoiu – a organizației locale a Pro România.

Radu Bularcă, un cunoscut om de afaceri local, a fost convins de Doru Muzgoci (coordonator Pro România pe Valea Buzăului) să candideze la Primăria Nehoiu.

Se prefigurează o luptă acerbă la Nehoiu între Radu Bularcă (Pro România), Ionuț Milea (PSD) și Mircea Posea (PNL)

În afară de Radu Bularcă, Muzgoci l-a convins să se înscrie în Pro România și pe Nicu Tănase, cunoscut antreprenor la Pătârlagele. Cei trei s-au tras în prima poză împreună.

Muzgoci, în centru, Radu Bularcă, în dreapta, și Nicu Tănase în stânga.

Dacă Bularcă va candida pentru Primăria Nehoiu, Doru Muzgoci și Nicu Tănase vor figura pe lista de candidați la CJ Buzău.

Pro România a emis și un comunicat de presă, referitor la aceste noutăți:

„În prezența președintelui Felix Rache, o parte din echipa condusă de Doru Muzgoci pe Valea Buzăului, a avut cea mai importantă ședință de până acum. Stabilirea candidatului pentru fotoliul de primar al orașului Nehoiu, și candidații care vor reprezenta partidul în lupta pentru Consiliul Județean. De comun acord, s-a stabilit ca omul de afaceri  Radu Bularcă, foarte iubit și respectat în comunitate, să fie candidatul nostru la primărie, unde să aducă un suflu nou și să demareze o serie de proiecte cu finanțare europeană, lucru care până acum nu s-a prea făcut în zonă.

S-a stabilit, de asemenea, ca primii care vor intra în lupta pentru Consiliul Județean să fie Doru Muzgoci și Nicu Tănase, urmând ca lista de consilieri să fie finalizată ulterior.

Doru Muzgoci, în momentul în care a bătut palma cu Nicu Tănase

 În aceeași ședință a fost stabilită și strategia partidului pentru câștigarea unui număr cât mai mare de primari și consilieri pe Valea Buzăului, unde organizațiile coordonate de Doru Muzgoci devin din ce în ce mai puternice, prin alăturarea zilnic a noi membri care vor o schimbarea în administrația publică locală. La sfârșitul ședinței, președintele Felix Rache s-a arătat încrezător în șansele PRO România de a fi singurul partid care va aduce un suflu nou în plan politic într-o țară condusă până acum doar de două partide care s-au succedat la Guvernare, PSD și PNL. De asemenea, faptul că noi am ales doar oameni de valoare, specialiști pentru a ne reprezenta în lupta politică din septembrie, ne recomandă și sporesc șansele candidaților PRO România de a aduna suficiente voturi pentru a câștiga”.

loading...

Un comentariu la „„Asta e echipa câștigătoare!”

  • Cu tot respectul pentru Dl. Radu Bularcă, mai trebuie să lucreze puțin la cum se îmbracă. Nasturele de jos la un sacou în 2 nasturi nu se închide niciodată, mânecile sacoului sunt cam scurte iar purtarea unui pantalon bleumarin cu un sacou negru este de evitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.