„Asta i-au mai dat doamnei Milica de la morgă” – buzoienii.ro

„Un ceas pe care Valentina îl avea la mână în acea dimineață, plus un lănțișor care avea atașată o plăcuță metalică. Pe acea plăcuță era încrustat numele Valentinei. Atât i-au mai dat doamnei Milica cei de la morgă în ziua când familia s-a dus să-i ridice trupul”, ne-a spus o rudă de-a familiei îndoliate.

De asemenea, deși mama tinerei de 21 de ani ar fi vrut să privească în interiorul sicriului („să-mi văd pentru ultima dată fata”) i s-a recomandat să n-o facă.

Iar familia a avut grijă ulterior să respecte sfatul primit de la medicii legiști și să oprească pornirile mamei Valentinei.

În acest timp ancheta continuă, dovadă stând faptul că procuratura continuă să țină apartamentul sigilat, fără a da posibilitatea familiei să înceapă recondiționarea și apoi vânzarea lui.

După înmormânare, mama Valentinei s-a mutat alături de fratele și mama ei la Blăjani, unde nu are semnal la telefon și nici internet.

A anunțat că nu va mai pleca în Italia până la finalul procesului, sperând că justiţia va face dreptats.

Într-una din zile, când a venit la Buzău, Milica Dodan a postat următorul text pe facebook.

O lună de la tragedie

De notat că sâmbătă dimineață se va împlini o lună de la incidentul care a cutremurat Buzăul. În aceste zile, procurorul de caz va trebui să solicite prelungirea cu încă o lună a arestului preventiv pentru Cosmin Dan – criminalul piroman.

Se apropie și momentul în care procurorul de caz va întocmi rechizitoriul și îl va trimite în judecată pe Cosmin Dan.

Cel mai probabil acesta va fi acuzat și condamnat pentru omor calificat, urmând să primească între 10 și 20 de ani de temniță sau chiar închisoare pe viață.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.