Astă seară s-a cântat „We are the Champions”. VIDEO din Piața Dacia

Momente emoționate astă seară pentru buzoienii strânși în Piața Dacia și jucătoarele de la echipa de handbal.

Împreună au sărbătorit un moment unic în sportul buzoian, câștigarea Cupei României de către Gloria Buzău.

Cele mai frumoase au fost clipele în care fetele au prezentat cupa iar din boxe a răsunat „We are the champions”

În fața primăriei, jucătoarele au fost întâmpinate la coborârea din autocar, cu cele două cupe (Cupa României și Supercupa), de primarul Toma și cei doi viceprimari.

Apoi fetele, au urcat rând pe rând pe scenă, prezentate de Paul Oprea și au rostit, fiecare, câteva cuvinte.

Cele ami multe aplauze au primit Czeczi, frumoasele Alina Ilie și Mădălina Zamfirescu, dar nr. 1 a fost Romeo Ilie, sufletul handbalului feminin buzoian.

O surpriză plăcută a fost și mesajul transmis din Franța de cel mai mare handbalist buzoian, Cornel penu.

Apoi a urmat momentul galeriei și fotografia de grup din fața Palatului Comunal.

Cei care nu au putut veni astă seară, le pot mulțumi fetelor vineri seară. De la ora 18.00, în primul meci al noului campionat la Sala Sporturilor se va disputa duelul Gloriilor din Liga Florilor: Buzău – Bistrița. Biletele au fost puse azi în vânzare (CLICK pe fotografia articolului de mai jos pentru detalii).

Citește și:

loading...

14 comentarii la „Astă seară s-a cântat „We are the Champions”. VIDEO din Piața Dacia

  • Reusita profesionala a doamnelor este demna de toate felicitarile. Poate pentru unele dintre ele e sg trofeu (habar nu am), ori primul, ori un obiectiv personal sau de echipa (site-ul lor merge pe loc). Dar PUNCT. Nu e sportul buzoian implicat ci banii publici ai buzoienilor. Singurul lucru bun, in afara de performanta, ar fi ca cei mici sa rupa portile salilor sau curtilor de sport jucand handbal, care, culmea, NU SUNT disponibile publicului larg si amator. Din nefericire, un municipiu suferind ca al nostru nu are nevoie inca de sport profesionist, practic de ifose. S-a vazut ca au fost fix, dar fix cei 2000 de oameni care merg si la sala cand au doamnele meci. In alta ordine de idei, devine plictisitoare prezenta de fiecare data si la orice misca in oras, a lui Toma. Stai, prietene, in randurile 2-3, ca nu ai dat de la tine nimic, nici nu ai antrenat.

    Răspunde
    • De ce după înfrângeri dureroase, care prăbușesc moralul fetelor, antrenorii apelează la ajutorul primarului ? „Fetele sunt căzute psihic, ar prinde foarte bine prezența primarului în vestiar pentru a le încuraja”. Iar primarul a venit de fiecare dată. În primul an în Liga Florilor echipa era cu sabia deasupra capului, jucam sub spectrul retrogradării, iar unii nu ne mai dădeau nicio șansă. Primarul a venit, ce le-a spus, ce le-a făcut, dar fetele au reluat șirul victoriilor. În concluzie, atunci, la greu, primarul trebuie să vină la echipă („doar el răspunde, e echipa lui în primul rând, ce ne facem domnule primar ?”), iar când e bine, „să stea pitit”. Nu vi se pare că vorbim de nițică ipocrizie aici ?
      Deși unora nu le va conveni, să știți că primarul are un rol important la echipă. El aprobă bugetul, el stabilește obiectivul, el numește șeful clubului, el are ultimul cuvânt la alegerea antrenorului etc.
      Și altceva, pariu că atunci când va veni alt primar, noul șef din primărie va spune, îmi pare rău, dar nu mai avem (atâția) bani pentru handbal, iar echipa va retrograda/se va desființa (după un an, doi) ?

      Răspunde
  • Toma este primar pe banii noștrii. Când a fost pe banii lui s-a văzut cât a fost de inspirat.
    Toma este cumva vreun psiholog, vreun „inspiraționist”? Nu! Pur și simplu le-a promis mai mulți bani jucătoarelor dacă înving.
    Avem nevoie de mișcare fizică, de sport, dar nu avem terenuri pentru antrenament cu acces pentru toți.
    Toma ar trebui să fie mai ponderat, să stea mai în spate, să îi lase pe alții să îl aprecieze. Lauda de sine nu miroase a bine.
    În rest, orașul arătă minunat…

    Răspunde
  • Domnule Tereacă, un „pupat piața independenței ” mai bun nici că se putea!! I-ați întrecut chiar și pe Nicolae Melinescu sau Paul Șoloc, în „anii de glorie”! Felicitări!
    Nu ne-ați spus dacă banii sunt și ai mei sau doar ai primarului!!!

    Răspunde
    • Răspuns pt. Florian. Ne convine, nu ne convine, ăsta e adevărul. Nu cred că mă puteți contrazice. În cei 20 de ani ai lui Boșcodeală nu s-a obținut o astfel de performanță sportivă. Și Gloria, la fotbal, a obținut acea promovare din 2007 cand managementul a fost la un privat (Brebeanu). Apoi, când clubul s-a întors la primăria lui Boscodeală s-a ales praful. Ca și cu echipa de handbal fete înființată de Ivănescu și lăsată Primăriei Buzău în prima ligă (retrogradaă și desființată ulterior).
      Concluzia: da, banii alocați de primărie la sport sunt ai noștri, ai buzoienilor (firme + cetățeni), dar contează și cum/cine îi manageriază.

      Răspunde
  • In sport nu ar trebui sa existe finantare din bani publici, ci doar finantare privata.
    Multi din banii publici din sport merg către sportivi și angajati care nu prestează de banii ăia. In urma cu ceva ani am cunoscut o astfel de sportiva, ce era chiar handbalista in acte, platita cu de 3 ori salariul unui muncitor dar care nu facea nimic la club si nici nu jucase macar un minut in toata perioada in care a primit banii. Mereu era trecuta ori ca rezerva, ori ca accidentata, ori in recuperare ori in concediu medical, mereu exista o scuza sa nu munceasca de banii primiti.
    Cam cum fac multi bugatari, isi baga la concediu de studii, ba concediu de odihna, ba concediu medical, ba suspendare temporara pentru a nu se prezenta la locul de munca si a resta in alte parti in timp ce le merge leafa de la buget.
    Vezi exemplul de zilele astea cu angajatul ISU care se prefacea bolnav si era platit in concediu medical fictiv in timp ce el se ocupa sa patroneze firma proprie pe litoral unde unii angajatii il acuza ca ii si agresa pe motiv ca e smecher si are protectie si nimeni nu il poate atinge. Aici si presa are o vina, ca mereu prezinta aceste rebuturi umane ca fiind „salvatori” si „eroi” cand in realitate sunt doar niste rebuturi ce capuseaza bugetul de stat.

    Răspunde
  • Și trotuarele de pe bulevardele Unirii și Bălcescu ale cui sunt domnule Tereacă!! Nu poți scoate un copil la plimbare în cărucior pentru că îi rupi capul din cauza gropilor! Boșcodeală a fost vinovat până acum 6 ani! Astăzi cine mai este ? Dar Piața Dacia a cui este ? Nu se vede cum arată din biroul primarului ? Nu am nimic cu echipele de handbal, fotbal sau ce o mai fi, dar nu poți să faci plăcerea a 2000 de oameni cum spui, iar pe ceilalți 90.000 să-i ignori pur și simplu!! Sau numai cei 2000 te-au votat ??
    Deci, ne convine, nu ne convine…..

    Răspunde
    • Răspuns pt Florian. Mergeti pe Bd. Unirii în zona Orizont si veti observa că s-a început la trotuare. Din septembrie, spre sfârșitul lunii, cand se va termina pe Transilvaniei și Industriilor se va continua în forță pe Bd. Unirii. Iar pe Republicii, contractul de lucrări (impreună cu Bd. 1 Dec. și str. Iazul Morilor) e de un an de zile pe SEAP Și va mai dura atribuirea întrucat o firmă a făcut contestație. Deci, se fac toate, dar se întârzie un an doi din pricina birocrației – greutății atribuirii contractelor – lucru mai puțin imputabil primăriilor (care sunt obligate să respecte legea).

      Răspunde
  • Am mers în zona Orizont. Început și cam atât! Gropi și nu lucrează nimeni! Probabil la calendele grecești! Sau în următorul mandat, dacă va mai fi! Iar pe domnul Toma nu-l văd agitându-se pe acolo! În schimb se afișează la echipa de handbal să culeagă roadele! Pe banii mei! Parcă ar fi antrenor sau patron privat de club ! Întreb și eu, între trotuarele de pe bulevardele Unirii și Bălcescu, amenajarea Pieței Dacia și sportul de echipă ( nu de masă! ), fie el și performant în țară ( nu în afara ei! ) care o fi prioritatea pentru cei 100.000 de buzoieni ( nu pt.domnul Toma împreună cu cei 2000 de votanți) ? Atenție, doamna Firea a avut odată o surpriză pe Arena Națională!

    Răspunde
    • Mergeti pe Transilvaniei și Industriilor să vedeți muncitorii. V-am spus, spre sfârșitul lunii septembrie, când vor termina acolo, se vor muta pe Unirii. Și nu vor mai pleca până la terminarea întregului bulevard.

      Răspunde
  • Respect maxim pentru Romeo Ilie !
    El si Milos au tinut echipa pe linia de plutire in Liga 2.
    Imi amintesc de vremurile cand avea doar 2 rezerve pe banca si 5-6 spectatori in tribuna !
    Acum nu mai ai loc de „oficiali onorabili” care nu platesc bilet ci primesc invitatii la meci ! Acesti Hagi Tudose moderni cu ifose de domni !

    Răspunde
  • Auras cel selectiv, tu care esti un bun ziarist de investigații, nu vrei sa vezi la cat a urcat valoarea costurilor (fata de valoarea atribuita la licitatii) lucrarilor de pe Transilvaniei, Industriilor si Iazul Morii? Pentru orientare, procentul de majorare este din doua cifre.

    Răspunde
    • Toate lucrările de infrastructură, din toată țara, nu doar de la Buzău, vor avea (justificat) prețurile majorate. Guvernul a dat luni ordonanță de urgență după creșterea considerabilă a prețurilor materialelor de construcții.

      Răspunde
  • Auras,ce repede ai terminat investigatia…….Ordonanta se refera NUMAI la un indice de crestere a preturilor comunicat de INS,investigatia trebuia sa vizeze cresterile determinate de „manopera” lucrarilor (mecanizate si manuale)…….hai ca poti daca vrei……Iti dau un mic indiciu ,o manopera de cca 2700 euro a fost facuta atat manual cat si mecanizat…..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.