Astă-vară ieșea ostentativ fără sutien la poartă. Acum, după șase luni, a lovit-o pudoarea și cere daune morale

Vorbim despre „oaia neagră” a comunei Pârscov, așa cum o numește conducerea primăriei din cauza prejudiciilor de imagine aduse localității.

Doamna Mariana Miu e cea care colecționează amendă după amendă de la autorități pentru faptul că-și terorizează vecinii cu cei aproape o sută de câini (plus aprx. 50 de pisici) pe care-i crește în curte și chiar în casă.

Zgomotul produs de lătrăturile și chelălăielile non-stop ale câinilor, care uneori se sfâșie între ei de foame, mirosul și teama permanentă de maidanezii scăpați printre ochiurile gardurilor, i-au adus pe vecinii apropiați în pragul colapsului psihic.

Astă vară, în timp ce un vecin adus la disperare filma câinii scăpați pe uliță (pentru a trimite înregistrarea către autoritățile și presa locală), dar și zgomotul produs de maidanezii rămași în curte, doamna Miu n-a avut nicio pudoare în a se afișa ostentativ la poartă  – doar în slip.

Acum, adică după șase luni, doamna s-a trezit brusc că i-a fost știrbită imaginea prin difuzarea acelui filmuleț pe youtube în care apare alături de câinii ei, la poartă.

Citește și articolul: Omor premeditat ? „Cuțitul nu era din casă”. Iată ce spune „mătușa” Any că s-a întâmplat aseară în casa crimei

Și ce s-a gândit probabil femeia, atacată cu amenzi din toate părțile ?  Să facă rost de bani, dându-l în judecată pe vecin căruia îi cere acum…daune morale de 500 de milioane de lei vechi.

Comic este și modul în care doamna Miu se prezintă în cererea de chemare în judecată: „Sunt o persoană care nu a avut niciodată probleme cu legea, cunoscuta că o persoană onestă și cinstită în comunitatea în care locuiesc”.

Iată mai jos, sancțiunile primite de doamna Miu (care nu a avut niciodată probleme cu legea) doar în ultima lună:

31 ianuarie: Direcția Sanitar Veterinară – 2000 de lei

07 februarie: Direcția de Sănătate Publică – 1500 de lei

07 februarie: IPJ – 500 de lei

07 februarie: Garda de Mediu – ultim avertisment

Cât despre modul în care o privește comunitatea, formula „oaia neagră a comunei”, așa cum a numit-o conducerea Primăriei Pârscov, e mai degrabă un alint dacă întrebi oamenii pe stradă.

Citește și articolul: Amendă record pentru iubitoarea de animale! 400 de milioane de lei vechi! Iată ce i-a nemulțumit pe inspectori!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Astă-vară ieșea ostentativ fără sutien la poartă. Acum, după șase luni, a lovit-o pudoarea și cere daune morale

 • II cedez cuvântul lui BUkk, poate mai linseaza pe cineva de acolo de unde se afla si nu se extradeaza asemenea indivizi. Stati acolo in lumea libertina, fara de legi si reguli de viata.

 • Oare este mai presus de lege nu poate nici o autoritate ca să mute stîna de maidanezi în altă parte asta dovedește că e protejată de o lege ne dreaptă și se ține mai mult la animale de cît la om în acest caz să pună animalele să muncească în Țară să facă produse în locul oamenilor ce fac aceste animale de cît să consume bani care li se asigură vrei nu vrei și oameni mor în spitale fără medicamente să ne spună și nouă cineva unde e dreptatea de cine avem nevoie și de cine nu din această cauză sa ruinat tot în Țară PĂCAT DE O AȘA GÎNDIRE .

 • Daunele cerute reprezinta 400 milioane amenda ce o are de platit la care se adauga 100 milioane „spaga” avocatului. Total 500 milioane.
  Evident ca nu va primi atat decat daca e judecatorul corupt.
  Au dat vedete in judecata publicatii si abia au primit sume pana in 10.000 euro, cum sa primeasca o taranca necunoscuta asistata social suma aia.
  Dar cine stie, o avea avocatul vreo pila la judecatorie care sa ii asigure un castig.

 • Femeia fără îndoială are probleme .Trebuie însă ajutată .Ea ,în fond iubește animalele și Primăria trebuie să facă în așa fel încât să împace și capra și varză .Câinii strânși ,trebuie cazați undeva ,unde „proprietara” să poată avea grijă de ei .

 • Cred ca ai gresit, si ai vrut sa spui trebuie gazati undeva.

 • Știu că o să par indezirabil pentru mulți ,dar vreau să spun că eu îi iau apărarea „„dnei cu cățeii””.Faptul că a strâns de pe stradă 100 de câini și ,în felul ei îi îngrijea ,spune foarte multe .Vreau să văd și eu un locatar din Buzău ,care ar face așa ceva .Ori noi ,nu ,mai bine ne lăsăm mușcați .Eu am fost mușcat de două ori și am făcut tratament ,iar dl .Boșcodeală căruia i-am făcut sesizarea ,mi-a spus să prind eu câinii că el o să găsească unde să mi-i ducă .De atunci am rămas cu o groază de câinii fără stăpân ,încât atunci când întâlnesc vreunul ,trec pe partea cealaltă ,uneori intrând chiar pe contrasens .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.