Astăzi la Buzău: Generalul Vișan (foto dreapta) a preluat comanda armatei de la Buzău de la generalul Foca (foto + video defilare)

Moment festiv azi la sediul Diviziei 2 Infanterie Getica de pe Bd. mareșal Averescu din Buzău.  Generalul de brigadă Gheorghe Vișan a luat în primire de la generalul-maior Petrică-Lucian Foca  drapelul de luptă și comanda Diviziei 2 Infanterie ”Getica”.

Generalul Foca a fost promovat  în funcția de comandant al Comandamentului Forţelor Întrunite. 

În prezenţa locţiitorului şefului Statului Major General, general-locotenent Adrian Tonea, militarii din Divizia 2 Infanterie „Getica” au defilat și prezentat onorul.

Dintre notabilitățile civile prezente enumerăm pe Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău, Carmen Ichim, prefectul jud. Buzău, Sorin Gheorghe, subprefect, și Ionuț Apostu, viceprimar mun. Buzău.  

Despre noul comandant al armatei de la Buzău puteți citi mai multe aici.

LIVE: Militarii buzoieni prezintă onorul!Chiar în aceste momente, militarii din Divizia 2 Infanterie "Getica" defilează și prezintă onorul.În urmă cu puțin timp a avut loc schimbarea comenzii la Divizia 2 Infanterie „Getica”.Generalul de brigadă Gheorghe Vişan a preluat Drapelul de Luptă şi comanda marii unităţi de la generalul-maior Petrică-Lucian Foca, numit comandant al Comandamentului Forţelor Întrunite.

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro on 15 Mai 2017

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.