Astăzi, la conacul Marghiloman. Festivalul semințelor. Au venit producători și colecționari din toată țara. „E educativ, părinții pot să-și ia copiii”

Eveniment special găzduit azi în incinta Vilei Albatros din parcul Marghiloman.

La Buzău s-au reunit azi producători și colecționari de semințe din toată țara, reuniți sub sloganul „Semințele au suflet”.

„Vin din toată țara, sunt bine organizați, mari patrioți. Ca și mine luptă pentru păstrarea soiurilor românești tradiționale. Se expun, se vând și se face schimb cu semințe de legume, pomi, cultura mare, de toate. E un eveniment și educativ, părinții ori bunicii îi pot aduce pe cei mici pentru a-i învăța despre lumea semințelor. Întâlnirea are loc o dată pe an la nivel național, e o onoare pentru noi s-o găzduim la Buzău”, a spus pentru buzoienii.ro, renumitul cercetător buzoian Costel Vânătoru.

Evenimentul a început la ora 10.00 și s-a terminat la ora 13.00.


Citește și articolul: Bebeluș de o lună abandonat în curtea spitalului județean! Mama a comis o eroare prin care a fost rapid identificată

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Astăzi, la conacul Marghiloman. Festivalul semințelor. Au venit producători și colecționari din toată țara. „E educativ, părinții pot să-și ia copiii”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.