Astăzi, mare meci mare la Buzău. Ajută Metalul pe Gloria ?

După foarte mulți ani, astăzi putem vorbi din nou de un derby al fotbalului buzoian.

Azi, de la ora 17.00, Metalul (gazdă) va întâlni pe Gloria (oaspete).

Microbiștii buzoieni sunt împărțiți. Unii țin cu Gloria, alții cu Metalul.

Cu toții se întreabă dacă meciul va fi 100% pe bune sau dacă Metalul se va da la o parte din calea Gloriei înspre liga a doua.

Ziariștii l-au întrebat despre acest lucru pe cel mai în măsură să răspundă – Emanoil Neagu, CJ Buzău fiind principalul finanțator al Metalului.

„Nici vorbă de așa ceva. E un lucru la care țin mult. Să se joace pe teren. Și așa se va întâmpla. După unii Gloria e favorită pentru că are un buget mai mare. Dar, pe teren nu vor juca banii. Mai sunt unii care spun că Metalul ar trebui să se dea la o parte. Eu vin și spun că m-aș bucura ca Gloria să promoveze. Sunt buzoian, am crescut cu Gloria, țin cu ea. Dar să câștige pe teren, să promoveze meritat”, a spus Neagu.

Ca să fie și mai credibil în faptul că derby-ul se va juca pe bune și că Metalul nu se va da la o parte, Neagu nu s-a ferit să arunce câteva săgeți înspre vechea Gloria. „S-au întâmplat lucruri imorale acolo, știți și voi tot scandalul cu pariurile. Nu zic mai mult”.

În prima etapă, Metalul a câștigat cu 1-0 în deplasare cu Ceahlăul P. Neamț, iar Gloria s-a impus cu 3-2 cu Tg. Secuiesc.

Metalul pleacă favorită în meciul de sâmbătă având trei atuuri importante: experiența în liga III, omogenitatea și terenul propriu (sintetic).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Premieră. Buzăul are echipă în „Liga Zimbrilor”. Iată noul antrenor și noii jucători CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Astăzi, mare meci mare la Buzău. Ajută Metalul pe Gloria ?

  • Hai Gloria.2-1 cu Metalul si toata lumea este multumita.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.