Astăzi, muncitorii au pus firma. Un nou magazin se deschide în Buzău

Un cititor căruia îi mulțumim ne-a trimis astăzi pe adresa redacției buzoienii.ro câteva fotografii din momentul în care pe clădirea Penny se monta firma viitorului magazin Decathlon.

Probabil angajat al respectivului magazin, cititorul ne-a scris că întârzierea deschiderii s-ar fi datorat greutăților întâmpinate în obținerea avizelor de la pompieri și primărie.

Deși personalul a fost angajat de ceva vreme, tinerii recrutați au trebuit să semneze cereri de intrarare în concediu fără plată din cauza întârzierii deschiderii magazinului.

Conform spuselor acestuia deschiderea se va face în următoarele zile.

Citește și articolul: S-a spart trotuarul și s-a tăiat gardul viu vizavi de Aqua Max. Va fi prima construcție de pe câmpul vizavi de cartierul Orizont. Iată ce se va face!

Decathlon este cel mai mare retailer european de articole sportive pentru un număr de peste 50 de sporturi: fotbal, canoe, alergare, mountain bike, drumeție, baschet, pescuit, echitație și multe altele.

Decathlon a intrat pe piaţa din România în anul 2009 şi comercializează atât mărci proprii, cât şi o serie de branduri cunoscute de echipamente sportive.

Citește și articolul: Există stație de autobuz și maxi taxi, dar nu-i trecere de pietoni. „Oricând un copilaș poate fi luat pe capotă”. Iată unde se întâmplă!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Astăzi, muncitorii au pus firma. Un nou magazin se deschide în Buzău

  • Sa puna un banner mare la intrare, eventual sa publice si in presa locala ca nu dau tigai la deschidere. Asta ca sa nu se inghesuie unii degeaba. Cu siguranta vor ramane dezamagiti când vor constata ca ceea ce este in interior nu corespunde cerintelor lor!

    Răspunde
  • Dacă vreți vreodată să vă angajați la magazinul -Triton- din cart. Mihai Viteazul mai bine ziceți pas fiindcă nu vreți să știți cum vă chinuie Cosmin… să fiți atenți la țigani și să cărați marfa în ”brațe” din depozit că să nu-i rupeți cărucioarele. Numai zic de personalul de cacao din magazin…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.