ASTĂZI ni s-a spus câți buzoieni au ieșit pozitiv la CORONAVIRUS

Comunicarea autorităților de la Buzău cu presa locală în privința buzoienilor confirmați cu COVID-19 s-a întrerupt după primele două cazuri.

Așa s-a dictat de la București, iar cei de la Buzău s-au conformat. Între timp, presa buzoiană a mai aflat de trei cazuri (autoritățile n-au contrazis), astfel că până aseară (când a explodat cazul Tisău) la Buzău se știa doar de cinci.

SUNT 12!

Astăzi, la ora 13.00, Institutului Național de Sănătate Publică a comunicat numărul de cazuri confirmate pe județe. Buzăul apare cu 12 cazuri. Asta înseamnă că șapte cazuri au fost ascunse/necomunicate buzoienilor.

Tot azi, într-un comunicat (vezi document mai jos), Prefectura a recunoscut două cazuri de la Tisău. Rămân totuși cinci cazuri despre care presa și buzoienii nu au habar (cine, unde, cum).

E de văzut dacă informarea de azi a Institutului Național de Sănătate Publică a fost doar o scăpare sau dacă autoritățile vor renunța la practica ascunderii numărului de cazuri confirmate.

Vezi mai jos repartizarea pe județe plus mun. București de unde sunt cele 2738 de cazuri confirmate la nivel național.

Nr. crt.JudețNumăr de cazuri confirmate
1.Alba9
2.Arad110
3.Argeș10
4.Bacău19
5.Bihor39
6.Bistrița-Năsăud22
7.Botoșani40
8.Brașov117
9.Brăila11
10.Buzău12
11.Caraș-Severin13
12.Călărași17
13.Cluj105
14.Constanța111
15.Covasna34
16.Dâmbovița19
17.Dolj22
18.Galați82
19.Giurgiu19
20.Gorj7
21.Harghita
22.Hunedoara100
23.Ialomița37
24.Iași54
25.Ilfov54
26.Maramureș39
27.Mehedinți10
28.Mureș38
29.Neamț107
30.Olt8
31.Prahova27
32.Satu Mare16
33.Sălaj6
34.Sibiu22
35.Suceava701
36.Teleorman16
37.Timiș98
38.Tulcea6
39.Vaslui9
40.Vâlcea7
41.Vrancea60
42.Mun. București505
                                       TOTAL2.738
CLARIFICARI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

8 comentarii la „ASTĂZI ni s-a spus câți buzoieni au ieșit pozitiv la CORONAVIRUS

 • Asta nu inteleg neocomunistii astia de la democratie: ca poti cere ajutorul poporului, iar poporul va ajuta, insa conditia este sa existe onestitate. Cat timp el, conducatorul, minte poporul, chiar daca este o minciuna prin omisiune, poporul nu va da dovada de disciplina, intelegere si altruism. Pentru ca poporul inseamna oameni, nu animalele pe care spera ei ca le conduc.

 • Auras, dar ceilalti ?Ca ziarist ,cere-le sa comunice toate cazurile sa la stim!Nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu!Transparenta totala ,ca altfel ne ducem peste ei!Trebuie sa stim ,a fost x din cartierul y ,sa ne luam masuri suplimentare!Nu se ascund problemele astea ca in afara de faptul ca o sa-i bata D-zeu ,s-ar putea sa-i batem noi!Autoritati ,fiti profesionisti,,,ce dracu” ,vorba luiDinica!Nu fiti ďe aia cu urechi!

 • Pentru Waksy :1- „Minciuna stă cu regele la masă/ Dar asta-i cam de multișor poveste,/De când sunt regi, de când minciună este/ Duc laolaltă cea mai bună casă”(Al. Vlahuță). 2-Democrația nu s-a avut niciodată bine cu disciplina, care e atributul regimurilor autoritariste. „Democrațiile consumă ce au agonisit dictaturile”(CVT-Aforisme). 3- „Decât o democrație bolnavă, mai bine o dictatură sănătoasă”(CVT-Aforisme).

 • Iresponsabili. Faptul ca au ascuns nu a adus nimic bun. Oamenii s-au culcat pe urechea ca la ei nu e atat de rau. Unii. Ganditi-va la cati au s-au plimbat pe strazi si cu rost si fara in zilele din urma. La fel cum in saptamana 1 ne spuneau sa nu purtam masca,ba chiar ne explicau si cum ne poate dauna ca purtam masca, iar in saptamana 3 ne spun sa purtam masca obligatoriu in afara locuintei. Este revoltator cum gestioneaza lucrurile. Iar economic lumea se va resimti teribil.

 • Pentru cel care mi-a raspuns
  Ca mi-ati stalcit mie nickname-ul, nu e o problema, dar sa va bateti joc de trei dintre cei mai mari intelectuali ai tarii, va descalifica. Ca om, ca nivel cultural, ca animal cugetator…
  Insa nu ma mir. Cine crede ca dovedeste ceva argumentand cu citate din Corneliu Vadim Tudor este, cel mult, la glezna lui… in conditiile in care CVT nu mai putea scoate nici varful nasului din latrina…

 • Dacă pnl ul vrea sa ii copieze pe comuniști ar putea sa ia masurile ferme, aplicarea acestora, construirea spitalelor, a drumurilor, cailor ferate. Dar sa preia Marele partid liberal secretomania, minciuna ascunderea incompetenței și promovarea (chiar medalierea) proștilor mi se pare prea mult.

 • Niste indivizi la prefectura care fac pe interesanții si inteligenții ținând la secret situația.
  În mod normal trebuie acuzați pentru zadarnicirea ……in mod agravant făcând asta in mod organizat deoarece doar populația bine informată poate face ca virusul sa nu se răspîndească.

 • Pentru Waxy: Mai piano cu „neo comuniștii”, calmați-vă. De la 11 sept. 2001 trăim vremea trecerii întregii planete la haștag neo marxism-progresist. Covrigul actual este un pas mare spre democratura planetară. Sunteți rătăcit în istorie. Așezați-vă cuminte la rând pentru vaccinare și microcipare ca un adept inert al noii ordini. Capitalismul, liberalismul (compromis la noi de lumpeni cu ochii pe bugetul public, după îmbogățiții de război și de revoluție urmează îmbogățiții de pandemie…) sunt perimate de mult. Între ciuma roșie și holera galbenă va învinge principiul chinez: „Nu are importanță dacă pisica este albă sau neagră, important este dacă prinde șoareci!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.