Așteptăm părerea șoferilor despre ȘTIREA ZILEI la Buzău

Ce vedeți în fotografiile de mai jos nu-i glumă!

Firma Troia Premium Construct a început organizarea șantierului pentru modernizarea Bd. 1 Decembrie, Bd. Republicii și str. Iazul Morilor.

Primăria Buzău a emis autorizația de construcție pentru cele două bulevarde + str. Iazul Morilor (vezi document mai jos):
Firma Troia își face organizarea de șantier undeva în Zona Industrială (în spatele Cargus)

De strada Iazul Morilor din cartierul Broșteni cei de la Troia vor să se apuce de luni, dacă până atunci primesc un ultim aviz de la Poliția Rutieră.

Pentru cele două bulevarde startul lucrărilor e programat peste 30-40 de zile (se va începe cu Bd. Republicii) și asta sigur după redeschiderea podului de la Metalurgica.

ADEVĂR. Buzăul e orașul din țară care în ultimii ani și-a îmbunătățit cel mai mult infrastructura rutieră. Cu doar 5 ani în urmă, Buzăul încă mai avea 60 -70 de străzi de pământ, unde locuiau mii de buzoieni!

Remember. Așa arăta o stradă de la marginea Buzăului în urmă cu cinci ani (exemplu – str. Țiglari)

NEMULȚUMIRE

Lucrările desfășurate concomitent pe mai multe străzi și bulevarde din oraș nu convin, evident, multora dintre șoferi din pricina apariției blocajelor în trafic.

De partea cealaltă primarul Toma susține că n-a venit la primărie să stea degeaba, „cum au stat cei dinaintea mea”, și că demararea lucrărilor ține mai puțin de primărie, ci de proiectele cu fonduri europene și guvernamentale, licitații, constructori etc.

Toma: „Unele șantiere de pe străzi se închid, vezi Transilvaniei și Industriilor, pe care se circulă acum foarte bine, altele se deschid. Așa s-a întâmplat peste tot, cu șantiere, praf și neplăceri, inclusiv în orașele pe care le luăm acum de exemplu”

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Așteptăm părerea șoferilor despre ȘTIREA ZILEI la Buzău

  • Dacă se tot apuca se schimba și utilitățile publice ( apa, canal, electrica, cabluri net, tv) se realizează și marcarea parcărilor, poate astfel vor înțelege unii ca nu aduci duba pe bulevard.
    Dar dpdv ar trebui finalizate momentan lucrările începute și apoi deschise și celelalte.

  • Domnule Tereacă, îți dai seama cât de mult interesează acest subiect după numărul comentariilor, nu ?
    De abandonarea lucrărilor de pe bd.Unirii nu spui nimic? Promisiunile erau altele parcă!!

  • Locuri de parcare pentru locuitorii din Unirii Sud se gândește sa facă?
    Noi pe unde sa parcam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.