„Așteptăm raportul firmei de asigurări. Până atunci nu putem face nimic”

Un grup de comercianți din Piața de Mărfuri Industriale l-au sesizat azi pe reporterul buzoienii.ro.

„Vă rugăm să veniți până aici să vedeți. În urma furtunii de acum zece zile, vântul a zburat mai multe panouri din-astea din policarbonat. Ne plouă-n cap. În plus, când bate vântul, panourile care s-au desprins din nituri se lovesc de structura de metal. Fac un zgomot infernal și ne sperie clienții”, aub reclamat aceștia.

Când reporterul a ajuns în piața nu bătea vântul astfel că zgomot nu era. Bucăți lipsă din acoperiș lipseau, e drept, în 5-6 locuri. A urmat contactarea conducerii pieței.

„Da, știm că lipsesc. Furtuna ne-a făcut pagube și la Piața din Micro XIV și la talcioc, unde ne-a dărâmat și rupt o căsuță din lemn. Dar, deocamdată nu putem face nimic. Avem asigurare și așteptăm reprezentanții firmei să vină pentru a face constatarea. Dacă intervenim noi, adio despăgubire”, a precizat Daniel August, director SC Piețe, Târguri și Oboare Buzău.

După ce firma de asigurări va întocmi dosarul de daune și va stabili suma ce trebuie plătită, șefii pieței vor lua o decizie.

„Fie doar vom repara pe unde s-a stricat, fie vom da totul la o parte și vom găsi o altă soluție mai bună”, a completat August.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.