Atac la Dragnea și „tătuci”, referiri la angajații din privat, tineri și diasporă

Discurs corect și modern rostit azi de buzoianul Marcel Ciolacu la congresul PSD.

A început printr-un atac la fostul „tătuc” Liviu Dragnea:

„Sunteţi mulţi care aţi muncit enorm în partid. Aţi avut – la fel ca şi mine – rezultate bune. Dar au fost cazuri când munca voastră a fost irosită de cei care au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la uşile justiţiei. Nu ei sunt PSD!  Ei aparţin trecutului. Şi trebuie să ne rupem de acest trecut! O spun cu toată răspunderea, conştient că poate pierd voturile unora care văd lucrurile altfel”

Ciolacu a mai anunțat că PSD nu va avea în el un tătuc și că partidul va fi condus de un grup

Iscusit, Ciolacu a avut în discursul său referiri la cei care – mai ales în ultimii ani – s-au poziționat departe sau împotriva PSD.

Dispora

„Acești oameni merită tot respectul. Muncesc din greu în străinătate, uneori în condiții umilitoare, pentru a trimite lună de lună bani casă. Acești oameni iubesc România, trebuie apărați acolo unde sunt”

Tinerii

„Li s-a tot repetat că PSD e rău, deși PSD a fost singurul care s-a preocupat de situația lor. Transport gratuit, alocații dublate, prima casă, subvenții pentru firmele care angajează tineri, start-up nation. E momentul să deschidem partidul, să-i luăm parteneri la decizii”

Angajații din privat

„Trebuie să apărăm drepturile tuturor angajaților, dar mai ales ale celor din companiile private – unde a devenit o obișnuiță a se lucra foarte mult peste program, uneori și în weekend și în zilele libere. Aceste ore trebuie plătite. Totodată acești angajați au dreptul la viață privată, alături de familia lor, să nu răspundă la telefoane și emailuri când sunt acasă”

Multinaționalele

„Să le ajutăm să facă profit aici, să plătească taxe aici și salarii bune pentru angajații români”

Unde a deranjat Ciolacu

I-a avertizat pe funcționarii de la stat că se vor impune criterii de performanță și că nevoie de oameni competenți și integri.

Cel mai important

Trebuie ca Marcel Ciolacu să transforme spusele corecte de mai sus în fapte.

Ciolacu a fost ales noul președinte al PSD la nivel național. A fost votat de 1310 delegați, în timp ce Teodorovici a primit doar 91 de voturi.

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 22 august 2020
loading...

15 comentarii la „Atac la Dragnea și „tătuci”, referiri la angajații din privat, tineri și diasporă

 • Care alegeri! Măcar 3-4 candidați cu șanse ar fi fost de dorit. Unde este Pleșoianu? Evident s-a scârbit. Cu atâția securici, nu e de mirare!

 • Daca il va pune pe Florin Georgescu prim ministru, va fi o decizie foarte buna. Orban trebuie sa redevina somer ca acolo e locul lui.

 • Un circ ,acest partid nu se va REFORMA NICIODATA , ADIO DE LA VOTUL MEU

 • Plesoianu probabil nu are spate de baron, precum Ciolacu. Nu mai e bun Dragnea acum, dar daca inca era Dragnea in frunte, personaje precum Ciolacu i-ar fi lustruit pantofii.

 • Discurs complet aiurea; in ultimii ani oare Ciolacu nu a fost in Romania ? numai oameni de valoare extrem modesta in actuala conducere

 • DanielP, și ce crezi că o să facă neamțu’?

 • Aici este esența PSD-ului!
  “Unde a deranjat Ciolacu

  I-a avertizat pe funcționarii de la stat că se vor impune criterii de performanță și că nevoie de oameni competenți și integri.”

  Lucruri care într-o țară civilizată sunt absolut normale, la noi DERANJEAZĂ!

 • PSD – aceleasi dume si vorbe dulci inainte de alegeri. Mereu spun ca au dat. Perfect. Sa ne spuna si cat au luat din furt, afaceri cu statul si shpaga in zeci de milioane de eur. Cand toti baronii isi vor putea justifica averile grandioase, fara nicio baza, mai vorbim. Pana atunci, este doar ciuma rosie. Mai exista si febra galbena, dar incomparabil mai putin nociva.

 • Discurs, bun?
  Cu ce noutăți a venit pentru începerea scolii?
  Sau pentru încălzirea la iarnă?
  Oraș magnet?

 • D-le Tereaca, vad ca ati reusit cu acest titlu al articolului si cu articolul insusi sa indignati profund toata fauna de lingai care, precum primata-sefa de la Cotroceni vede numai in negru tot ce este legat de PSD. Fauna aceasta nu stie ce este aceea impartialitatea si echidistantza, nu este capabila sa vada si ce a facut pozitiv PSD-ul.
  Astora cand aud de PSD li se si trage, tranc, oblonul peste ochi, exact ca primatei alfa care ii manevreaza cu sfori, ii tzine in lesa, le comanda cand sa respire sau sa scuipe si face permanent achizitii de imobile de parca a avea cel putzin 20 de pui prin tufisurile Cotroceniului.
  Apreciez aceasta pozitie, demna de un adevarat ziarist…….[Leo]

 • Deșertul cultural naște plevușcă politico-adminstrativă, regres și degradare socială. În traducere esența „discursului” marcelian transmite ideea că vremea personalităților marcante în conducerea partidelor a trecut și se deschide era trepădușilor care de fapt a început de multișor și deja produce efecte.

 • Mr. Leo, aduna casele si proprietatile tuturor baronilor PSD din Romania, apoi compara-le cu casele neamtului si la final, mai taci naibii din gura, ca ne-ai obosit cu subiectul asta. Atata stii. Esti limitat.

 • Herr Catalin, oricat as aduna, inmulti si ridica la putere averile celor din PSD, tot nu pot sa ajung macar la valoarea averii sarmanului Adriean Videanu, regele marmurei romanistaneze si la cat a primit el cand se schimbau in Bucuresti bordurile chiar si de cate trei ori/an.
  Dar banditul acesta nu-i baron, ca baroni-s doar la PSD si e sarac-lipit precum toti lingaii lui Iohannis si ca Iohannis insusi.
  Scuza-ma, da’ mie uite n-au reusit sa-mi puna ochelari de cal……[Leo]

 • Bre nea Leo, ti-am mai spus si alta data, las-o bre jos ca macane! Acu’ m-am prins, ori esti postacul de serviciu, ori chiar crezi ce spui (asta ar fi grav!). Nu vezi ca de cate ori se instaureaza cate un nou guvern patronat de astia ai lu matale (iar in ultimii ani au fost multe, prea multe!), tara asta se mai intoarce inapoi vreo 10 ani? Ori esti de-ala de-a iesit cu vreo 20 de ani mai devreme la pensie si nu te mai intereseaza altceva decat sa-ti asiguri viitorul tau personal, fara sa te intereseze nici macar acela al copiilor tai? Alde matale chiar nu vezi – ca cica n-ai ochelari de cal – diferentele dintre orasele alea mai dinspre centru-vest si astea din sud si est (vorbim de Romania)? Oare la aia cum s-o fi putut? Ca accesul la resurse a fost acelasi, ba chiar noi astia mai social democrati am mancat mai multi bani de la statul roman decat aia! Aaaa, da! E o resursa la care noi n-am prea avut acces. UMANA!

 • Mr. Leo este teleghidat Antena3 si RTV, ce n-ati inteles ? Astia sunt pierduti, nu au nicio sansa de reabilitare. Niciodata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.