Atac la Emanoil Ungureanu. Pentru prima dată deputatul USR de Buzău joacă în apărare

Se schimbă calimera și pentru politicienii USR.

Obișnuiți (din opoziție) doar să critice , după intrarea la guvernare useriștii vor ajunge – încet, dar sigur – să joace din atac în apărare.

E și cazul deputatului USR de Buzău – Emanuel Ungureanu căruia jurnalistul Stelian Negrea (care s-a făcut remarcat la Realitatea TV) i-a aruncat de două zile o grenadă în bătătură.

Pe Discover Project, Stelian Negrea îl acuză pe Ungureanu că ar fi făcut tapaj pe seama spitalului din Cluj Napoca și a directorului Petru Șușcă cu scopul de a-i fi facilitat angajarea soției – medic dermatolog – la spitalul de stat.

Petru Șușcă, fost director: „Din 2014 de când conduc acest spital cred că au fost mai mult de patru solicitări din partea doamnei Loredana Ungureanu de integrare clinică în spitalul de urgență. Soțul ei genera scandaluri în presă pe diverse motive legate de spital”. 

Emanoil Ungureanu: „Nu am avut nici o legătură, niciodată, cu cariera profesională a soției mele. Cererea ei de integrare clinică e din 2013, eu am intrat în politică în 2016. În situația ei mai sunt și alți medici. Nu au fost locuri și bani”.

Întregul articol poate fi citit AICI.

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

6 comentarii la „Atac la Emanoil Ungureanu. Pentru prima dată deputatul USR de Buzău joacă în apărare

  • Unde e grenada domnu’ reporter ca doar dvs o vedeti. Articolul e cancan 100%. Unde e interesul public? Articolul e o subminare a autoritatii unui adversar politic al lui Toma si nimic mai mult.

  • Eu vad doar un atac al unui jurnalist ce ataca USR, asta fiind singura lui ocupatie. Din ce vad, nu este nicio bomba, ci doar un atac care pe moment pare nimic mai mult decat o incercare de discreditare.

  • Cum ar suna asta: Ungureanu, primarul Buzăului? Nu-i așa că ar deranja multele și urâtele aranjamente locale? Și atunci hai să vedem ce se poate face…

  • Ungureanu ăsta a obținut cât la alegerile pentru Cluj? 8000 de voturi. 8094, ca să fim corecți. 8,26%. Acum îl ustură sufletul despre Buzău? Pesediștii au ce învăța, doar că cei rămași n-au și capacitatea intelectuală necesară. Nu ne-a ajuns un Viorel Ion, primul blatist condamnat al țării, acum avem și d-ăștie veneticii.

  • Ce iuți sunt postacii neo marxiști ai lui sabotați România! Dacă au văzut că unii buzoieni nu se mai uită la gureșii cărora nu le mai ajunge țara de la Cluj pân la Buzău, parașutați aici pe buletinul de vot se mai visează și primari, fără ca pe urma lor să se vadă ceva concret în această viață decât gulgute, pălăvrăgeli pe la televiziuni, mereu cu degetul îndreptat spre alții și slalom printre responsabilitățile proprii.

  • Ciocu mik nea ungurene. La rtv te pricepi. Acum esti deodolg. Extraordinar. Si fara examinik fara stii matale ca doar in sanatate is compitententii totii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.