Atenție! Crevase pe trotuar. Iată unde se găsesc!

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției mai multe poze cu mesajul: „Atenție pe unde călcați. Capcane în asfalt”. Fotografiile au fost realizate în stația de autobuz de la gară a autobuzelor 3,4 și 7.

Trotuarul a fost asfaltat în urmă cu doi-trei ani, însă fără prea mare băgare de seamă. Stratul suport n-a fost suficient compactat, astfel că, în timp, s-a îndepărtat de asfaltul de la suprafață. A rezultat un asfalt vălurit, care în mai multe locuri s-a spart, formând astfel crevase-capcană pentru pietonii care nu sunt prea atenți acolo unde pun piciorul. 

loading...

2 comentarii la „Atenție! Crevase pe trotuar. Iată unde se găsesc!

  • În legătură cu craterele din asfalt ,aș spune să nu trecem cu prea mare ușurință ,pentru că ele pot deveni periculoase pentru picioarele noastre și nu numai .Mai ales că femeile poartă și tocuri .Nu știu ce Dumnezeu se întâmplă cu lucrările astea publice de pe șosele sau trotuare ,de sunt așa de firave și practic ar trebui refăcute în fiecare săptămână .Ori materialul este prost ,ori lucrările sunt făcute de mântuială trebuie să răspundă cineva .Mulți spun că nu au locuri de muncă .De ce nu vin în ajutorul lucrătorilor stradali .Vor poate ca dela început să stea într-un fotoliu elegant dintr-un birou de fițe ,că ei așa au fost învățați acasă .

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.