ATENȚIE! Două linii de maxi taxi circulă azi pentru ultima dată prin Buzău!

Astăzi e ultima zi în care maxi taxi de pe liniile 7M și 8M vor mai circula prin Buzău.

În această seară celor 16 microbuze care funcționau pe cele două trasee le expiră licențele de transport.

Astfel că de mâine – vineri 17 august – ele nu vor mai intra pe traseu, iar transportul public de persoane se va face exclusiv cu autobuzele Trans-Bus.

„Suntem pregătiți pentru a compensa ieșirea maxi-taxi. De mâine dimineață vom introduce pe traseele 7 și 8 noile autobuze Mercedes. Frecvența va fi de doar 10 minute dimineața între 05.40 și 08.30, atunci când oamenii merg la serviciu, iar copiii la școală. Tot 10 minute va fi frecvența și între 11.30 și 16.30, atunci când se face drumul invers”, a anunțat azi Gică Toader, directorul Trans-Bus.

Dacă pentru 7M și 8M ziua de azi este ultima, pentru liniile 4M, 6M și 10M ziua de vineri va fi ultima. Astfel că de sâmbătă și pe aceste trasee vor mai circula doar autobuzele Trans-Bus.

Conducerea firmei de transport a Primăriei Buzău îi roagă pe călători să comunice prin intermediul mass-media sau direct către Trans-Bus eventualele inconveniente pe care le întâmpină. „Suntem deschiși oricăror sugestii și propuneri astfel încât călătorii să beneficieze de cele mai bune condiții”, a adăugat Toader.

loading...

12 comentarii la „ATENȚIE! Două linii de maxi taxi circulă azi pentru ultima dată prin Buzău!

 • Sa mai umble nea primarul si la pretul la bilet ca 3 lei e cam mult

 • Mercedes înseamnă condiții, nu? Aer condiționat, confort. Nu cred ca am de ce sa regret maxi taxi în care ne înghesuim ca oile.

 • Apreciez autobuzele cu aer condiționat dar preferam maxi taxi că avea stație mai aproape de casă.Mă întreb de ce oare Transbuz nu a cumpărat câteva maxi taxi ce puteau avea traseu ușor diferit de ruta autobuzelor…

 • Si pana la ce ora vor circula autobuzele? In weekend? Orarul de mers al autobuzelor, afisat in statii, e pus…ca sa fie. Dupa ora 19 e jale, astepti in statii pana ti se face rau..iar cei care au de castigat din „afacerea” asta sunt taximetristii…. Stau si ma intreb: taxiurile vor disparea si.ele din peisaj, dle primar?

 • Carmen Olteanu, de ce oare Transbuz nu a cumpărat câteva maxi taxi si mai ales de ce nu v-a intrebat de dvs., sa faca o statie la etajul la care locuiti.

 • Autobuzele circula incepand cu ora 6…dar ce se intampla cu persoanela care la ora aceea ar trebuii sa fie deja la serviciu???la ce salarii avem nu ne permitem sa mergem mereu cu taxi-urile.

 • Frecventa autobuzelor trebuie sa fie cat mai deasa posibil, in Romania programul de lucru la marea majoritate a societatilor din romania este cam la preferinta patronilor,asa ca ,luati in calcul,inclusiv orele 17.00,18.00, 19,00,20.00 si la fel si elevii,nu doar orele de varf,incepand de la ora 05.40 cum ati spus,pana la 23.30 ele trebuie sa fie in trafic domnilor!

 • Ar fi bine ca transbus sa circule si in weekend cel puțin până la ora 22.00. Microbuzele 8 si 5 circulau si in weekend până târziu.

 • Să plece dimineața din cartierul Mihai Viteazul la ora 6 primul 3. Sunt persoane care lucrează în cealaltă parte a orașului și incep serviciul la 6 și jumate,ori cu cel care pleacă la 6 și un sfert nu ajungem la timp. Sperăm că seara o să circule autobuzele până la ora 23 așa cum ciculau maxi taxi chiar și sâmbăta și duminica și pe traseele 3 și 10.

 • intr-un stat terorist bolsevic si mafiot
  cum e republica rrrrromanistan concurenta nu e buna.Cancerul bolsevic se intinde .

 • Eu aștept ca Trans Bus să ia măsuri și să elimine și concurența neloiala făcută de microbuzele care transportă românii în Spania, Italia etc. Eu nu sunt mulțumit doar cu mărirea traseelor doar până la granița județului.

 • Opriti si microbuzele care fac curse speciale( ex cursa de ojasca nifon) care traverseaza orasul dimineata la pranz si seara fara sa il intrebe cineva dc are statii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.