Atenție. Noi sensuri unice în municipiul Buzău pe străduțele ce pleacă din Spiru Haret și Bd. Bălcescu

Ceea ce buzoienii.ro a informat încă de ieri a fost anunțat azi printr-un comunicat de presă de către Primăria Buzău.

Informația trebuie citită și însușită de șoferii din municipiu, întrucât în această seară se va proceda la schimbarea indicatoarelor rutiere, iar de mâine modificările vor fi deja în vigoare.

Sensuri unice vor fi instituite pe strada Ciochinescu din fața Liceului Pedagogic, dar și pe aleile ce pornesc de pe Bd. Bălcescu din preajma Consiliului Județean.

Anunt sensuri unice (1)
loading...

4 comentarii la „Atenție. Noi sensuri unice în municipiul Buzău pe străduțele ce pleacă din Spiru Haret și Bd. Bălcescu

  • Sensul unic pe ciochinescu este aiurea !!! Vin de la Ploiesti ; eu cum intru acasa ?!?! Nu am. voie sa fac stg la cuptor !!

  • Simplu!
    Varianta 1: Vii de la Ploiesti, faci stanga la semaforul de la bariera Ploiesti apoi dreapta pe Spiru Haret, intri pe Ciucurete, o parcurgi pana aproape de capatul dinspre Unirii si faci stanga prin spatele P-urilor (blocurile turn cu farmaciile alea multe), mergi asa prin toate gropile alea pana ajungi la intersectia cu Ciochinescu… Pam Pam… SIMPLU.
    Varianta 2: Vii de la Ploiesti pe Unirii pana la intersectia cu Patriei, faci la stanga pe Patriei, apoi iar la stanga printre blocuri si continui asa prin toate gropile pana la intersectia cu Ciochinescu, de unde vei putea continua fie la dreapta spre Spiru sau inainte spre Ciucurete… Pam Pam… Simplu! 🙂

  • Pt. domnul Florin Constantin. La varianta 2, la sfarsit e o mică eroare, dar care n-are nicio importanță in solutia (soluțiile) pe care le-ați dat corect. Inclusiv mie mi-ați fost de ajutor. Strada cu farmaciile multe e cu sens unic dinspre Ciucurete. Dar doamna nici nu are nevoie s-o mai ia pe acolo.

  • Pentru comoditatea parintilor si pentru nesimtirea unora,care parcheaza in mijlocul intersectiilor, au facut aceste sensuri.Noi care locuim, intre cele doua sensuri, trebuie ocolim 2 km prin gropi ca sa ajungem acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.