Atenție, nu este o veste rea!

Da, nu este o veste rea, ci dimpotrivă.

Clădirea din imagine este a școlii „mari” din Vadu Pașii, cea mai populată comună din jud. Buzău, conform ultimului recensământ.

Imobilul, rămas fără acoperiș, a intrat de o lună într-un amplu proces de modernizare la finalul căruia va avea și etaj.

„Jos vor rămâne actualele săli de clasă, iar la etaj se vor amenaja diverse laboratoare. E o investiție mare, de 42 de miliarde  de lei vechi. În acești bani intră și dotarea laboratoarelor. Banii au fost atrași de Primăria Vadu Pașii printr-un proiect de pus prin PNDL”, a anunțat primarul Gheorghe Firon.

Până la finalizarea lucrării, programată în primăvara anului viitor, elevii au fost mutați în corpul din spate al școlii și la grădiniță, unde s-au amenajat trei săli de clasă.

Grădiniță și școală nouă

Investițiile în educație vor continua la V. Pașii. Se vor mai realiza în perioada următoare o nouă grădiniță, iar școala se va dota și cu o sală de sport.

Noua grădiniță va fi cu program prelungit și va putea găzdui peste o sută de copiii din toate satele comunei (Gura Câlnăului, Focșănei, Băjani, V. Pașii, Scurtești, Stăncești).

„Grădinița cu program prelungit e un obiectiv foarte important pentru comunitate. Acum, sunt localnici care își duc copii la Buzău la grădiniță. După ce o vom face pe cea de aici, pe terenul din spatele primăriei, multora dintre părinți le va fi mai ușor. Vor lăsa copiii dimineața și îi vor lua după-amiaza când vor veni de la serviciu”, a adăugat primarul Firon.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată unde a apărut de câteva zile. I se zice CULEE CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Atenție, nu este o veste rea!

  • Cand primăria a fost în renovare și-a facut Firon casa, era Vice -primar! Cand e scoala in renovare și-a facut administratorul comunei casa! Oare voi ați avut același proiect de bani Bah nesimțiților, nu știți de unde sa mai mâncați……!!!!!!

  • Din comentarii înțeleg că era mai bine cu ceilalți care oricum își făceau case,mașini, vacanțe unde voiau ei dar pentru comună nimic! De aceea nu evoluăm, nu e bun nici Firon, dar oricum e mai bun decât cei care au fost până acum. Părerea mea, nu trebuie să fie a tuturor, fiecare cu părerea lui.

  • Chijer cu ce si-a luat limuzina AUDI A6 ,avand pret de catalog 25.000 euro ? Banii de lautari de unde i-a avut ? Crezi ca primarul poate fura bani europeni ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.