ATENȚIE! Nu trebuie să intrați în panică!

Toți deținătorii de telefoane mobile din două orașe și trei comune din județul Buzău vor primi mâine mesaje de la RO-ALERT.

Vineri, în intervalul orar 10:00 – 12:00, ISU Buzău va transmite în 4 localități de pe raza județului (Pietroasele, Padina, Beceni și Pătârlagele) un mesaj pentru testarea Sistemului de avertizare a populaţiei “RO-ALERT”.

Totodată, în intervalul 17:00 – 19:00, mai mult de jumătate din zona municipiului Buzău va primi același tip de mesaj.

Mesajul test va fi recepţionat de toţi cetăţenii care deţin telefoane mobile şi se află pe raza acestor unități teritoriale, rugând-i să nu intre în panică, fiind vorba doar de o testare/verificare a sistemului RO-ALERT (toate mesajele de verificare vor avea următorul conținut – ”Acesta este un mesaj pentru testarea sistemului RO-ALERT. NU se impune aplicarea măsurilor de autoprotecție”).

Pentru a primi mesaje RO-ALERT este necesar ca terminalele mobile să fie compatibile cu Sistemul RO-ALERT şi configurate, în funcţie de operatorul de telefonie mobilă utilizat.

Pentru verificarea compatibilităţii şi configurarea telefoanelor mobile sau alte informaţii referitoare la Sistemul RO-ALERT se poate accesa portalul www.ro-alert.ro.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.