„Atenție, persoane de etnie rromă amenință cu cuțitul!”

Sunt mai multe mesaje postate pe buzaucityreport care reclamă că persoane de etnie rromă tâlhăresc tineri în zona McDonalds – KM 0 după lăsarea întunericului.

„De câteva săptămâni în zona Mc Donalds au apărut câțiva indivizi care tâlhăresc oamenii, amenințându-i cu cuțitul.
Cunosc 2 cazuri de copii care au fost amenințați si li s-au furat banii. E o zonă centrală, mă gândesc ca poliția locală ar putea să patruleze și să-i identifice. Vă rugăm să luați măsuri, întrucat și copiii noștri sunt în pericol” – semnat Claudiu Voicu pe 06.07.21

„În seara zilei de 04.07.2021, în jurul orei 22.15, vis-a-vis de Mc Donalds (lânga casa de schimb valutar KM 0), doi adolescenți au fost tâlhăriți de 2 persoane de etnie rromă și deposedați de banii din buzunar, fiind amenințați. Este o zonă centrală, dar acești indivizi, se pare că nu au scrupule și nici teamă de poliția din oraș. Vă rog insistent să luați măsuri în acest sens deoarece copiii noștri nu se simt în siguranță. Cred că în acea zonă sunt și camere de supraveghere și ar putea fi depistați” – semnat Roxinel pe 06.07.21

„Solicit rezolvarea situației de neimaginat din centrul orașului, în zona McDonalds – Profi City Unirii – Piața Centrală și anume apariția și chiar recidiva cazurilor de tâlhărie a mai multor adolescenți de către persoane de etnie romă, cunoscute de-altfel se pare de către poliția locală pentru fapte de furt, violență și port de armă albă trebuie sa devină o prioritate pentru forțele de ordine. Degeaba încercăm atragerea învestițiilor de orice fel în oraș dacă nu avem un oraș în care copiii nostri să se simtă în siguranță. Vă rog să acționați în acea zonă și ne așteptăm la un raport detaliat privind acestă situație” – semnat Dumitru Marius pe 06.07.21

Adrian Teodorescu, șef Poliția Locală Buzău: „Nu există nicio plângere formulată oficial către Poliția Locală și nici către colegii de la Poliția Municipală. Avem patrulă în Parcul Sf. Îngeri, nu a primit nicio sesizare. Rugăm persoanele prejudiciate, dacă mesajele de pe buzaucityreport sunt adevărate, să depună plângere. Am dat dispoziție colegilor din teren să monitorizeze atent zona. Aseară nu au fost probleme”

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Atenție, persoane de etnie rromă amenință cu cuțitul!”

 • Miliția populara ce face !? Sta in birou la aer conditionat ! Sau in intersectie cu mana intinsa ,ca milogii ,la banii soferilor !

  Răspunde
 • De ce te plangi, bukk…? Sunt doar colegii tai de „facultate” cei care talharesc… Nu ti-au facut si tie parte, nu?
  Nu mai purta tu grija politiei… Vezi ca vine iarna si ai nevoie de un „sejur” alliniclusive… stii tu, cum ai mai avut…

  Răspunde
 • Bukk, iar ești postacul de serviciu?
  În altă ordine de idei, de când sunt cei de la poliția locală colegi cu cei de la municipală? Nu că ar fi mai departe unii de alții, dar totuși…

  Răspunde
 • In afara faptului că stau acolo zilnic ,mai ca ți-ar baga mana in sacoșă ,progeniturile alea de 9-10 ani,parcă nu îi vede nimeni. Mai semnalez un fapt,aseară, cel puțin ,erau „liniuțe”pe Unirii. Domnule ,cred că circulau cu peste 100km/h,de la un semafor la altul. Sigur o sa avem un incident ,gen Baia mare la ce e pe arterele din centru. Parcă au înnebunit tinerii ăștia.

  Răspunde
 • Bukk, nu suportă legile statului, nu suportă autoritățile statului.
  Băi, băiatule, tu ești de vină pentru că ai încălcat legea, nu alții pentru că te-au prins după ce ai încălcat legea. Mintea ta îngustă și alterată nu poate să înțeleagă acest aspect.
  Ia zi, Bukk, pentru ce te-au prins? Dar, fi sincer!

  Răspunde
 • Postările sunt pe un site de reclamații și sesizări, dar la poliție nu a reclamat nimeni. La fel ca în cazul femeilor urmărite de individul acela.
  Trebuie să luăm atitudine prin sesizarea poliției, nu prin lamentarea pe diferite site-uri.
  Pentru Bukk și alții, a sesiza poliția nu înseamnă să fii turnător sau sifon.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.