ATENȚIE ȘOFERI. SE REIA PROIECTUL RIDICĂRII MAȘINILOR PARCATE AIUREA. IATĂ ULTIMA NOUTATE

Veste proastă pentru șoferii din Buzău, în special pentru cei care obișnuiesc să parcheze în locuri nepermise.

Primarul C-tin Toma a anunțat că s-a repus pe tapet proiectul prin care mașinile parcate ilegal să poată fi blocate, ridicate, transportate și depozitate într-o parcare.

Evident, șoferii vor trebui să plătească amenzi deloc neglijabile pentru fiecare dintre aceste operații în cascadă. 

Noutatea e că de operațiunea de ridicare, transport și depozitare a mașinilor ar urma să fie efectuată de Trans-Bus și nu de Urbis cum se vehiculase inițial.

„E mai bine s-o facă Trans-Bus-ul. Au și oameni, și utilaje, dar și o parcare generoasă unde să fie depozitate mașinile” a precizat primarul C-tin Toma.

Probabil, în acest fel, edilul șef se gândește să rentabilizeze societatea de transport pentru a accesa mai ușor fondurile europene alocate pentru achiziția de autobuze noi-eco și pentru asfaltarea străzilor de pe rutele de transport local. parcarea de la Trans-Bus este asigurată cu pază și sistem de supraveghere. Mai nou, aici pot fi parcate și tirurile, contra a 10 lei/zi. 

Revenind la ridicarea mașinilor, șoferii trebuie să fie foarte atenți mai ales după ce s-a legiferat că mașinile parcate pe trotuar se consideră a fi oprite sau staționate ilegal.

Acest lucru este permis doar acolo unde există indicatoare rutiere sau marcaje specifice pe trotuar care anunță acest lucru.  

Auraș Tereacă

 

loading...

Un comentariu la „ATENȚIE ȘOFERI. SE REIA PROIECTUL RIDICĂRII MAȘINILOR PARCATE AIUREA. IATĂ ULTIMA NOUTATE

  • am si eu o curiozitate …. unde s-au montat pana acum aceste indicatoare? Unde s-au amenajat parcari ???? facem ce s-a facut si pana acum taxe accize si amenzi. Nu se schimba nimic doar vorbe……

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.