Atenție șoferi! Vigilență sporită când veți ajunge pe această stradă!

Concurs de gropi la urcarea pe podul Drăgăicii, cu risc crescut de accidente sau de avariere a mașinilor.

Întrucât se circulă pe două benzi dar și cu viteză (pentru a urca podul), șoferii trebuie să fie atenți ca în urma manevrelor de evitare a gropilor să nu tamponeze alte autovehicule.

Citește și articolul: E OFICIAL. Primăria Buzău se va împrumuta 600 de miliarde (lei vechi). Iată ce vrea să facă Toma cu banii CLICK AICI

Unele dintre gropi par să fi fost adâncite de cei de la Urbis pentru a fi peticite, numai că venirea zăpezii i-a luat pe drumari prin surprindere.

Astfel că gropile își fac de cap la urcarea pe pod, până când vremea va permite turnarea de petice bituminoase.

Scopul articolului este de a-i avertiza din timp pe șoferi să circule cu viteză redusă în zonă pentru a putea ocoli gropile, iar acolo unde nu se poate daunele produse mașinii să fie minime.

Citește și articolul: Undă verde pentru construcția noului LIDL din Bariera Ploiești. Decizie în privința intersecției. Se face rond sau rămâne semaforizată ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Atenție șoferi! Vigilență sporită când veți ajunge pe această stradă!

  • Să vezi cum arată “Răscoalei”! Chiar zici că au trecut răsculații pe acolo!

  • Dacă ar fi vorba numai de pasarelă ,Tot Buzăul e plin de gropi ,majoritatea pe marginile șoselelor și străzilor E un real pericol să te apropii de trotuare .Îți rupi vehicolul dar și gâtul ,tot cu ocazia asta .Dar ce să mai vorbim ,că ne-am săturat de vorbe .

  • Heliade Radulescu- de la cap la coada, drum de.. tara!

  • Str Independentei a ajuns o ruina …

  • Si str. Clujului .. praf !

  • Asadar,iata ca inceadevarul despre “marile asfaltari” tomiste,incep sa isi arate “roadele”:gropi peste tot,drumuri si trotuare intr-o stare deplorabila! Asa se intampla cand se face “treaba” printr-un heirupism mai mult decat pagubos.Si asta este doar inceputul.Si,ganditi-va ca urmeaza si alte “refaceri,reparari,remidieri,reconditionarI,……”de “drume,susele si trontoare” cu banii pe care vrea sa ii imprumute Primaria.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.