Atenție! Vi se poate întâmpla și dvs.! Iată cu ce mesaj s-a trezit azi, în parbriz, un buzoian!

Surpriză pentru un buzoian care locuiește la unul dintre blocurile turn din capătul Bd. Spiru Haret.

Acesta s-a trezit în parbriz cu un mesaj de la un vecin prin care a fost informat că locul pe care și-a parcat mașina a fost concesionat.

Prin urmare, posesorul mașinii a fost rugat să aibă grijă ca pe viitor să nu mai parcheze în acest loc.

„O surpriză pentru mine. Nici n-am știut că s-a făcut concesionarea locurilor din această parcare. O să văd ce pot face”, ne-a declarat acesta.

În urma acestui mesaj, reporterul buzoienii.ro s-a adresat compartimentului specializat din cadrul Primăriei Buzău:

„Da, este adevărat, în aceste zile s-a făcut atribuirea în două dintre parcările asfaltate și trasate din municipiu. E vorba de cea de pe Bd. Mareșal Averescu, vizavi de unitatea militară, blocurile 104, 105 și 106, dar și din cartierul Broșteni, din spatele fostei cantine Contactoare, blocurile A4, A5, S1, S2. Pentru cei întârziați, vestea bună e că mai sunt câte 8-10 locuri libere în fiecare din cele două parcări. Aceștia pot face încă demersurile necesare pentru a primi la rându-le câte un loc în parcare”, ne-a informat Titus Samoilă, șeful Serviciului Patrimoniu, din cadrul Primăriei Buzău.

În perioada următoare se va face atribuirea și în parcarea din cartierul Micro III, în zona blocurilor C13, C14, C17, C18, B22, B23, B24 și B25. Locatarii sunt rugați să ia legătura cu responsabilii din Asociațiile de Proprietari. 

Un alt buzoian n-a avut norocul celui de mai sus. Deținătorul locului de parcare i-a postat în geam un mesaj de-a dreptul insultător, după cum se poate vedea din fotografia alăturată.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Atenție! Vi se poate întâmpla și dvs.! Iată cu ce mesaj s-a trezit azi, în parbriz, un buzoian!

  • Unde sunt panourile de informare cum ca parcarea este concesionata ?

  • Pe ce criterii se dau aceste locuri de parcare? Primul venit este servit… Licitațiile ar trebui sa fie publice!!

  • Mafieeee,huoooo futuva.n gura d nenorociti,primaru ce face doarme, atata nesimtire nu se poate,sa spuna dracu public pe posturile locale,nu sa le dea pe sub mana,ca pe vrema lu ceausescu,tot in comunism am ramas,si asa vom muri!

  • Da, tipic pentru Buzau! In zona Brosteni, in lateralul blocului D1, un cetatean are marcat cu vopsea pe carosabil de ani de zile locul si numarul de la masina BZ-06-PMG ilegal! Zilele astea a reimprospatat vopseaua si a adaugat si un “X”. Sunt curios daca e ocupat legal acel loc de parcare! Poate s-a dat pe sub mana si in zona blocurilor d7-9, d1-2 acel loc! Chiar sunt curios sa aflu! Daca perchezi pe locul lui marcat te blocheaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.