Atenție, vine înghețul. Iată ce trebuie făcut!

Zilele și mai ales nopțile ce urmează se anunță a fi geroase, existând risc de îngheț al robinetelor, apometrelor și conductelor.

Pentru preîntampinarea problemelor legate de riscul de înghet al instalațiilor interioare aferente alimentarii cu apa, în această seară Compania de Apa Buzău a transmis către buzoieni următoarele recomandări tehnice:

– pentru protejarea contorului, robinetelor și țevilor care nu sunt montate în cămine speciale, folosiți polistiren, vata minerala sau orice alt material izolant;

 în cazul în care contorul de apa este montat într-un cămin, asigurați-vă că acesta are capacul închis;

– în cazul în care apar situații neplăcute, nu forțați apometrele montate la limita de proprietate, ci anunțați imediat Operatorul de apa, printr-un apel la Dispecerat (tel. 0238.715.438);

– nu folosiți focul deschis sau apa fierbinte în încercarea de a dezgheța conductele.

Îi rugăm pe toți consumatorii noștri sa semnaleze orice problema tehnica la Dispeceratul Companiei (tel. 0238.715.438) și ăi asiguram ca suntem pregătiți în permanență să gestionam eventualele probleme cauzate de vremea rea.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ninsoare, viscol, ger, depuneri de gheață. COD GALBEN. Când începe și se termină CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.