Aterizare nereușită după lansarea parașutiștilor

Incident azi-dimineață pe câmpul de la marginea orașului Buzău.

Avionul care tocmai ce lansase un grup de parașutiști s-a răsturnat la aterizare:
Aeronava de tip Antonov aparține Aeroclubului României, nu este una militară.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime. În avion se aflau doar cei doi piloți, care au scăpat fără răni majore.

Cauzele care au dus la răsturnarea aeronavei sunt investigate de AIAS – Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, precum şi o comisie internă a Aeroclubului României. La finalul anchetei vor fi comunicate concluziile.

Citește și:


loading...

5 comentarii la „Aterizare nereușită după lansarea parașutiștilor

 • Rablagitură de avion, ar trebui scoase din uz toate vechiturile acestea!
  Bine ca au scăpat pilotii si nu a cazut prin zone locuite!

  Răspunde
 • Era o chestiune de timp, mereu faceau manevre pe deasupra orasului, inclusiv aceea de a cobora mult prea jos, cat mai aproape de blocuri sau copaci.
  Totusi de ce aterizarea nu era facuta pe aerodromul unitatii militare pe Hangarului si faceau asta in camp tocmai la Spataru?
  Si astia de aceeasi facuta cu pilotul buzoian care la fel facea scheme periculoase pe deaspura orasului Buzau si care a facut ultima schema deasupra lacului Siutghiol unde facea scheme sa impresioneze colega noua, si unde a reusit sa omoare cativa oameni si de a distruge un aparat de zbor modern in incercarea de a impresiona.

  Răspunde
 • Colegul nu a aflat că nu e voie să parchezi în această manieră acolo, trebă să plătească loc de parcare la un suprapreț în oraș

  Răspunde
 • Se poate sa nu-i mai lase pe astia prin oras? Ne ajung motociclistii si manelele marlanilor, nu ne mai trebuie si zumzet de avioane.

  Răspunde
 • Sunteți în mare eroare, avionul nu survola orașul. Survola aerodromul de la fosta unitate de aviație, actuala UM 02000. Parașutiști sunt militari profesioniști și nu au fost puși în pericol, incidentul s-a produs după aterizare în timpul rulării pe pista neamenajata. AN 2 este un avion care decolează și aterizează și pe ,,ulita” și nu glumesc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.