Ați avea curaj să treceți puntea ? VIDEO

Sunt imagini filmate în urmă cu câteva ore la Lopătari de jurnalistul local Viorel Bănică.

Viitura de pe Slănic a distrus două poduri de tuburi la Lopătari (satele Vârteju, Chirani și Săreni au rămas izolate rutier) și unul la Beceni (Lunca Morii).

Astfel de incidente se întâmplă de mai multe ori pe an, atunci când se formează viituri pe Slănic. După ce furia apelor trece, tuburile sunt culese din aval, iar podul este refăcut.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Ați avea curaj să treceți puntea ? VIDEO

 • De nevoie o treci, ca doar n-oi dormi noaptea la capatul puntii. Iti faci curaj zicand ca nu s-o rupe tocmai la tine.
  Aceasta nu-i nimic. Prin Ian-Feb 1985, la Tulcea, Dunarea inghetase. La rugamintea partii romane niste nave sovietice mari au spart gheata ptr a nu opri navigatia. A mers figura cateva zile, dupa care s-a intrerupt orice trafic naval.
  Ramasesera blocuri de gheta alaturate care se deplasau f lent in aval, iar la un moment dat au si stagnat complet. Locuitorii din comuna T Vladimirescu aflata vizavi de Tulcea sareau pe aceste blocuri de cativa metri patrati suprafata si treceau dintr-o parte in alta din cauza ca nu mai functiona bacul, iar satenii aveau servicii in oras.
  Cand sareau pe un bloc de gheata, blocul se balansa periculos, persoana (barbati si femei) dadea din maini si se echilibra. Nu mergeau decat individual si la distanta unii de altii. Pe mal lumea privea ca la circ. Aflati ca n-a fost niciun accident mortal. Asa a tinut cam o saptamana pana cand Dunarea a inghetat complet si se putea trece fara probleme. Se facusera poteci pe gheatza.
  Prin alte parti, inspre Sf Gheorge, se trecea pe gheata cu camioanele si tractoarele ……[Leo]

  Răspunde
 • Deci, după mintea lui Leo chimistu’, dacă unii au dus-o greu în urmă cu mulți ani, la fel trebuie să o ducă și alții acum?

  Răspunde
 • Nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta luminata, pe care eu nu am exprimat-o nici macar ca o aluzie foarte vaga.
  Ma rog trebuia sa scrii si tu ceva, macar ca se dovedeste a fi o tampenie total in afara subiectului articolului d-lui Tereaca. Vad ca te conformezi traditiei satrei sobolanesti galbene, careia i se pune pata imediat ce vede–>……[Leo]
  (Saracii de voi, daca n-as exista eu satra voastra galbena nici n-ar avea despre ce sa scrie pe forum!)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.