ULTIMA ORĂ! Ați simțit cutremurul ? Iată câte grade a avut

Cutremur de 4,3 grade produs în urmă cu câteva minute, resimțit inclusiv la Buzău.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a transmis că epicentrul cutremurului a fost în județul Vrancea la o adâncime de 150 de km și că a avut 4,3 grade.

A durat doar câteva secunde, iar cei care erau în mișcare e posibil să nu-l fi simțit.

Acesta s-a simțit ceva mai acut pentru cei aflați în blocurile cu mai multe etaje.

Reporterul buzoienii.ro a primit mai multe mesaje de la buzoieni care au caracterizat mișcarea ca fiind „întâi ca o lăsare în jos, apoi de o balansare ușoară”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Uneori ți-e imposibil să parchezi fără a deranja vreuna”. Iată foto CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

2 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Ați simțit cutremurul ? Iată câte grade a avut

  • Fara indoiala ca acest cutremur a fost resimtit de foarte multa lume.Desi multi l-au confundat cu “cutremurul” provocat de cresterea ratelor la banci ,generat de cresterea ROBOR-ului,cresterea pretului la energia electrica,a gazelor,a utilitatilor ,etc……..Lasand gluma deoparte,da,cutremurul a fost resimtit si de catre noi.Problema este ca la cate “cutremure” de tot felul se petrec zilnic in Romania,am ajuns ca adevaratele cutremure ale scoartei terestre sa para doar “o joaca de copii” .

  • N-am simțit nimic, întrucât eram afară și în mișcare. O să ajungem ca în Japonia, să ne punem ceasurile după cutremure!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.