ULTIMA ORĂ! Ați simțit cutremurul ? Iată câte grade a avut

Cutremur de 4,1 grade produs în urmă cu câteva minute, resimțit inclusiv la Buzău.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a transmis că epicentrul cutremurului a fost în județul Vrancea la o adâncime de 114 de km și că a avut 4,1 grade.

A durat doar câteva secunde, iar cei care erau în mișcare e posibil să nu-l fi simțit.

Acesta s-a simțit îndeosebi la blocurile cu mai multe etaje.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

3 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Ați simțit cutremurul ? Iată câte grade a avut

  • Fara indoiala ca acest cutremur a fost resimtit de foarte multa lume.Desi multi l-au confundat cu “cutremurul” provocat de cresterea ratelor la banci ,generat de cresterea ROBOR-ului,cresterea pretului la energia electrica,a gazelor,a utilitatilor ,etc……..Lasand gluma deoparte,da,cutremurul a fost resimtit si de catre noi.Problema este ca la cate “cutremure” de tot felul se petrec zilnic in Romania,am ajuns ca adevaratele cutremure ale scoartei terestre sa para doar “o joaca de copii” .

  • N-am simțit nimic, întrucât eram afară și în mișcare. O să ajungem ca în Japonia, să ne punem ceasurile după cutremure!

  • Stați sa îl vedeți pe următorul! Nu știu câți or sa mai apuce sa publice impresii de după. Se știe ca întotdeauna astfel de zguduieli minore sunt urmate de adevarate cataclisme, poate în scurt timp după acestea. Cândva-cândva, tot o sa se întâmple!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.