Au apărut bobocii de rață, dar și o haită de maidanezi

O haită de maidanezi, venită dinspre câmp, a pătruns impetuoasă – marți după-amiază – în părculețul de la Iazul Morilor.


„Unii dintre câini păreau agresivi. Erau mulți oameni în parc, și copii care admirau rățuștele, și mai în vârstă. Câinii i-au alungat pe toți, acum nu mai e nimeni în parc”, ne-a transmis o doamnă care locuiește la blocul de vizavi.

Noua atracție a parcului din Micro III sunt nouă boboci de rață.


De săptămâna trecută, lacurile de la Iazul Morilor găzduiesc și o sută de pești colorați, donație a unui buzoian:


Dacă peștii colorați se vor „aclimatiza” acolo, donatorul e pregătit să aducă o mie de astfel de pești în lacurile de la Iazul Morilor.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Au apărut bobocii de rață, dar și o haită de maidanezi

 • Pai nu-i Buzaul oras deschis ?Tuturor ,inclusiv ,maidanezilor!

  Răspunde
 • Cata rautate. Mai puteti sa respirati de atata rautate? Nu va sufocati? A cui e vina ca apar atatia căței? Sunteti niste nesimtiti. S-au nascut fara voia lor ca sa indure rautatea si cruzimea voastra.

  Răspunde
  • Și care este motivul pentru care vă exprimați suburban? Vi se pare normal ca pe domeniul public să existe animale fără stăpân?
   Nimeni nu a spus că este vina câinilor fără stăpân că s-au născut, dar nu mai fiți așa vehementă împotriva celor care doresc să trăiască în civilizație!

   Răspunde
 • … dacă fiecare poate „popula” acel lăculeț cu orice, poate îi bese mintea cuiva să aducă un crocodil… scăpăm de „maidaneji”…

  Serios, oricine poate aduce acolo orice, pești, rațe? Cine îi hrănește, cine îi tratează de boli și paraziți, cine curăță după ei etc. ?

  Răspunde
 • Aloo, ecarisajul?? Mai adunați din ei, sunt peste tot… în oraș, prin comunele învecinate. Suntem singurul stat în care umblă aiurea sute de maidanezi. Cine – i iubește sa îi ia acasă, nu pe străzi.

  Răspunde
  • Sa se faca ceva pentru acesti caini, locul lor nu e pe strazi. Si sunt multi caini mari care au format haite si sunt un pericol pentru noi toti.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.