Au apărut imagini cu accidentul cumplit de aseară. Loganul jandarmului avea viteză și a derapat (vezi VIDEO)

Site-ul Știri de Buzău a intrat în posesia unor imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unei case de pe marginea șoselei spre Ploiești.

Din acestea (vezi VIDEO de mai jos) se poate observa cu fidelitate cum s-a produs accidentul de aseară.

Loganul avea viteză după depășirea cisternei, probabil peste o sută de km/h, și a derapat înainte de ciocnirea violentă cu tirul.

Jandarm – Nicolae Constantin

Aici s-a produs greșeala fatală, când a călcat cel mai probabil frâna, deși avea timp și loc să treacă pe banda sa și nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ar mai fi de remarcat că Loganul, după impactul cu capul tractor al tirului, a mai fost lovit și de remorca acestuia. După cionirea inițială, șoferul tirului a virat dreapta, în ideea de a-al salva pe cel cu Loganul, dar, în acest fel și-a pus propria viață în pericol. Capul tractor s-a ciocnit violent cu copacii de pe margine.

O notă bună primește șoferul cisternei , dar și cisterna în sine, care a avut frâne bune și s-a oprit în doar câțiva metri. Impactul autoturismului cu cisterna a fost mai degrabă superficial, autoturismul fiind făcut praf din tamponarea repetată cu tirul.

Citește și articolul: Șeful jandarmeriei Buzău a avut cea mai grea misiune. Exclude o ipoteză a cauzelor producerii accidentului groaznic

 

 

Citește și articolul: Șoferul Loganului făcut praf, șeful postului de jandarmi de la Monteoru. „Parcă a vrut să se sinucidă! S-a dus direct în tir”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Au apărut imagini cu accidentul cumplit de aseară. Loganul jandarmului avea viteză și a derapat (vezi VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.