Au apărut imaginile accidentului în care au murit cinci buzoieni

Sunt cinci secunde de filmare.

Cinci secunde în care cinci buzoieni care veneau acasă de la București au murit (patru pe loc și unul la spital):

Se vede clar ce s-a întâmplat. O neatenție!

Asta e cauza accidentului teribil. Șoferul cu BMW-ul, de 49 de ani din Ialomița, nu a vrut să depășească.

Pur și simplu, din neatenție, a mișcat volanul în stânga. Imediat a venit impactul, devastator, în condițiile vitezei ambelor mașini implicate.

Patru buzoieni din această mașină au murit pe loc, al cincilea la spital. Cei cinci buzoieni lucrau la renovarea unor apartamente în București, se întorceau acasă
Ăsta e BMW-ul ajuns pe contrasens
O clipă de neatenție, cinci morți!

Accidentul de la Sinești a readus, pentru câteva zile, „Drumul morții” în discuție.

Se propun montarea de parapeți între cele două sensuri și benzi 2+1.

Accidentul s-a produs chiar pe o porțiune 2+1, dar – se vede treaba – că fără parapeți această variantă nu rezolvă mare lucru.

Există și opinia că n-ar mai trebui investiți bani în E85 întrucât în 2-3 ani va fi gata autostrada, iar E85 va rămâne ujn drum cu doar 20-30% din traficul actual.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Au apărut imaginile accidentului în care au murit cinci buzoieni

  • Loganul visiniu iese de pe prima banda pe a doua, cel din spatele lui franeaza puternic iar BMV ul care vine tare din spate, ca sa evite impactul intra pe contrasens.

  • Loganul vișiniu a semnalizat? Viteza celor din spatele Loganului era viteza legală admisă pe porțiunea respectivă de drum? Distanța dintre mașini era ok? Aici sunt mai mulți factori care au dus la nenorocirea respectivă. Nu se investește în DN2 pentru că în 3 ani se face A7… Hai să fim serioși,până o să fie gata autostrada,din păcate,o să se mai producă și alte accidente pe acest drum nenorocit.

  • Eu l as trage la raspundere si pe ala cu loganu visiniu. Daca nu iesea fara sa se uite in oglinda nu se mai intampla nimic

  • Loganul vișiniu intră în depășire, ajunge în dreptul mașinii depășite, cum demarajul la Logan este prost, este ajuns din urmă de opelul negru care venea cu viteză, acesta reduce viteza la timp dar nu este observat deloc de cel cu BMW-ul care trage stânga pe contrasens. Părerea mea!

  • Logan vișiniu intră în depășire, ajunge în dreptul mașinii depășite, demarajul loganului fiind foarte slab este ajuns din spate de cel cu mașina neagră, aceste frânează din timp dar este observat târziu de cel cu BMW-ul care trage stânga pe contrasens.

  • Mă minunez la opiniile „specialiștilor lui peste prajit” , ca Loganul…ca drumul…ca una-alta. Criminalul din BMW nu are nici o scuza, circula cu viteză mare , au trecut multe secunde din momentul in care Focusul a franat in spatele Loganului, orice sofer atent la drum avea timp sa reduca viteza, dar el , cocalar smecher, depaseste pe linie dubla continua , ca este interzis apăsarea pedalei de frânare pentru cei ca el.
    @Redacție , este total greșită interpretarea ca doar a scăpat putin direcția. Sper ca ne uitam la același video, criminalul a iesit 1.5 – 2 m în afară benzii lui de rulare, asta nu mai e putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.