Au apărut imaginile VIDEO! Accident controversat. Cine e de vină ? Bătrânul sau viceprimarul ?

Au apărut imagini cu accidentul de azi dimineață în care s-au tamponat un bătrânel de 81 de ani cu o Dacie și viceprimarul din Poșta Câlnău, Marian Cosmin Lazăr, care conducea un Mercedes alb.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere ale firmei de pază DIAS Grup.

Se poate observa că bătrânelul a plecat penultimul de la semafor, în timp ce viceprimarul a plecat ca din trombă, probabil influențat de cel cu tractorul care a început să se deplaseze încă dinainte de a se face verde.

Poliția rutieră l-a găsit vinovat pe bătrânel pentru faptul că a trecut pe roșu, dar sunt și opinii că și de partea cealaltă s-ar fi forțat semaforul.

„Mercedesul alb era pe prima banda iar eu in stanga lui. Dar ce a facut cel cu Mercedesul ? A plecat primul de la semafor. Nu a mai asteptat culoarea verde. A plecat pe roșu la secunda zero, nici nu se facuse verde. Daca batranelul vrea sa-i fiu martor cu cea mai mare placere. Sa ma contacteze pe facebook!”, a scris un domn pe facebook.

Accident la intersectia Unirii cu Transilvaniei

Accident la intersectia Unirii cu Transilvaniei

Posted by DIAS GRUP S.R.L. on 15 Martie 2018


Citește și articolul: Ce anunț a făcut vicele Apostu după ce a pășit pe o stradă plină de noroi

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Au apărut imaginile VIDEO! Accident controversat. Cine e de vină ? Bătrânul sau viceprimarul ?

 • cred ca batranul e vinovat

 • Pingback:

 • Eu as discuta cu pietonii. Greu sa mai afli acum cine erau.Daca tractorul a plecat mai devreme inseamna ca si doamna care traverseaza aproape paralel cu tractorul a inceput traversarea pe rosu-galben inainte de verde, fapt probabil avand in vedere ca ceilalti din partea opusa nu incepuse traversarea. Dar oricum ar fi Dacia a cam fortat patrunderea in intersectie si daca tot a facut-o se misca….ca melcul pt. ca mai avea putin si lovea pietonul, aflat acum in traversare pe verde, chiar daca plecase mai devreme.

 • Chiar daca ai verde , asta nu iti da dreptul sa pornesti in forta peste un vehicul care se deplaseaza maimai incet si care cel mai probabil a prins sfarsit de verde sau a trecut pe galben . Din partea mea soferul din Mercedes e vinovat . E ca si cum s-ar bloca intersectia si ai ramas la coada im intersectie , asta ii da dreptul cuiva care a primit verde sa intre in tine?

 • E clar că cel cu Dacia este vinovat. Dar de-aia exista RCA!

 • Pingback:

 • Pare, ca e doar acea clipa a ghinionului…toti 3 au fortat intrarea…si spun 3 urmarind si femeia ca intra pe trecere, cand ceilalti pietoni inca asteapta! Exista riscul ca batranul sa loveasca acea femeie, din imprudenta amândurora! In concluzie, ai fortat, ti ai asumat riscul! A fost si tractorul,care i a ingreunat vizibilitatea celui cu mercedesul….altfel ar fi putut evita! Probabil, va fi acuzat batranul, fiindca intrarea lui intre galben si rosu a fost mult mai riscanta, decat a celui cu mercedesul pe secunda zero a culorii rosii…

 • Pingback:

 • Greseala de incepator pentru cel cu Mercedes-ul. Intr-o intersectie cu treceri de pietoni, fie ea si semaforizata, nu fortezi niciodata intrarea cand ai vizibilitatea obstructionata. Ca sa nu spunem ca nu ar trebui nicicum fortata culoarea semaforului. Poate oricand alerga un pieton dupa un autobuz, poate fi un pieton care a fost surprins de rosu la jumatate, un biciclist care a patruns mai tarziu in intersectie sau merge mai incet etc. ce faci? Dai peste ei doar pentru ca in caz de incident tu ai dreptate? De aia se cheama condus preventiv. Nu as disculpa total pe nici unul.

 • E suficient de clar ca Mercedesul e vinovat.
  Dacia a intrat in intersectie in mod legal, in ultima secunda de verde (apropo pentru necunoscatori poti intra in intersectie si pe galben si o data intrat ai prioritate sa iesi).
  Cel cu Mercedes a intrat in intersectie lansat pe Rosu plin, deci e vinovat, dar cum e bazat politic va fi scos basma curata sa isi repare Mercedesul pe banii celui cu Dacia.
  Suntem obisnuiti cu coruptia din Buzau, unde cel cu bani furati e cel care face legea.

 • Sunt mulți participanți la trafic ,care forțează culoarea semaforului ,riscând un accident .În cazul nostru ,nu poți să pui un Mercedes cu o Dacie ,chiar bine întreținută .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.