Au apărut în stații. Noi panouri cu orarul autobuzelor. Vești bune privitoare la frecvență

Pe rutele 7 și 8 au apărut deja noi panouri ale Trans-Bus cu țintarul exact al orelor și minutelor în care autobuzele ajung în stații.

„Activitatea va continua până vom reuși acest afișaj pe toate traseele. Probabil, va mai dura puțin întrucât o dată cu achiziționarea de noi autobuze vom reuși să creștem și frecvența prezenței autobuzelor în stații. Deja  avem în curte 13 din cele 15 autobuze VDL Ambassador, achiziționate în lotul doi. În aceste zile, le facem înmatricularea și totodată hotărâm pe ce trasee vor intra. De aceea pe anumite rute programul e încă în lucru, iar afișajul va mai întârzia puțin. Ne cerem scuze clienților pentru acest inconvenient, dar îi asigurăm că în maximum o lună va fi mai bine ca înainte. Autobuzele vor fi mai bune și vor veni mai des în stații”, a anunțat directorul Trans-Bus, Gică Toader.

Pe ruta numărul 8 de pildă (vezi foto alăturat) s-a reușit asigurarea unei prezențe în stații la un interval de 13 minute.

Citește și articolul: Toma: „La anul vom face 100!”

La nivelul întregului oraș, prin achiziția noilor autobuze Trans-Bus își dorește să câștige concurența cu maxi taxi, iar în timp, prin prețurile și condițiile mai bune oferite, să rămână singurul operator de transport public din municipiu.

Citește și articolul: Din arestul poliției în arest la domiciliu

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Au apărut în stații. Noi panouri cu orarul autobuzelor. Vești bune privitoare la frecvență

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.