Au apărut primele săpături pe teren!

Veste bună furnizată de contul de youtube RedWhistler – specializat în urmărirea realizării A7 în județul Buzău.

Într-o filmare cu drona publicată ieri pe traseul tronsonului Buzău – Vadu Pașii (4,3 km, parte a autostrăzii Buzău – Focșani) se văd din loc în loc primele săpături de testare a solului.

Segmentul de 4,3 km cuprinde un pod uriaș de 1,3 km peste râul Buzău și balta Ciorpelarilor în zona satului Ciocârlia/Scurtești din Vadu Pașii.

Termenul pentru realizarea autostrăzii acestui segment Buzău – V. Pașii este de 20 de luni începând din decembrie 2022. Asta ar însemna o finalizare convenabilă în toamna anului 2024.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Au apărut primele săpături pe teren!

  • Unul ca asta ar trebui sa fie prim ministru sau măcar acolo la transporturi, dezvoltare.
    Jar mănâncă și termina înainte de termen, ca să închidă gura haterilor – ca în România nu se poate, sau cel puțin nu cu români.

    Răspunde
  • Poate vad si autoritatile gropile de gunoi din albia majora a raului Buzau, cu ocazia asta. Mergeti acolo, Domnilor, sa vedeti toate resturile din reabilitarea DJ 203K depozitate pe locul unde va fi asazisul pod. Coborâți spre rau dinspre satul Scurtesti, pe strada Balastierei. Sau din Stancesti, pe strada Viilor. Mergeti sa vedeti gropile de gunoi din albia raului Buzau pe care le ignorati de 30 de ani, Domnilor Comisari si Inspectori de la Garda de Mediu si Apele Romane. Sau uitati-va in Maps, ca se vad si din satelit. Numai voi nu le vedeti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.