Au ars articole de îmbrăcăminte și încălțăminte

Un incendiu a izbucnit în jurul orei 11.00 în piața mică de mărfuri industriale de pe str. Independenței din Buzău (între piața mare și restaurantul Miorița).

Proprietarul pieței a sunat disperat la 112 solicitând venirea pompierilor.

O autospecială a ajuns în câteva minute, dată fiind apropierea de sediul pompierilor, și s-a procedat la stingerea incendiului apărut într-o boxă a spațiului comercial.

Mai multe articole de îmbrăcăminte și încălțăminte au ars, dar s-a reușit oprirea la timp a extinderii incendiului în spațiul respectiv.

Pe durata intervenției, de aproximativ 10 minute, circulația în zonă, altfel foarte aglomerată – a fost blocată de autospeciala de pompieri.

Nu se cunoaște deocamdată cauza incendiului, poliția și pompierii fiind încă la fața locului.

Spațiul comercial a fost închis, procedându-se la tragerea obloanelor.

UPDATE: Sursa incendiului a fost, așa cum un comerciant a admis, o candelă lăsată nesupravegheată. Comerciantul a ieșit din incintă câteva zeci de secunde pentru a prezenta un articol vestimentar unui client. În acest timp s-a iscat incendiul în urma căruia au ars câteva articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Se complică lucrurile. Trei pe unul! De ce doar control judiciar ? CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.