Au câștigat cu 5-0 dar nu sunt mulțumiți!

Mâine ar fi trebuit să se joace meciul de rugby dintre SCM Gloria Buzău și Știința Petroșani.

Deși fusese tipărit inclusiv programul de meci, partida nu se va mai disputa. Deloc. Adică nu va fi nici măcar o amânare.

Ieri, a ajuns pe fax la sediul clubului hârtia oficială de la federație care anunța faptul că Știința Petroșani nu se va prezenta la meci și va pierde la masa verde cu 5-0!

Anunțul nu-i bucură însă pe buzoieni:

„Nu ne convine din două motive. În primul rând i-am fi bătut mult mai rău pe cei de la Petroșani. În condițiile în care au mulți accidentați, cum am auzit, probabil că le-am fi dat vreo 50 de puncte și ne-am fi îmbunătățit esaverajul. Cu un esaveraj bun am fi putut termina turul de campionat pe locul 1. Așa, probabil că vom termina pe 3. În al doilea, rând nu ne convine pentru că meciul ne-ar fi fost util pentru închega în continuare echipa, dar și pentru a-i testa pe cei mai tineri”, ne-a declarat președintele Vasile Niță.

Nici jucătorilor nu le convine acest succes la masa verde întrucât după cele două înfrângeri consecutive, acasă cu Tomitanii și în deplasare la Bârlad, aceștia voiau să-și ia revanșa pe teren.

În aceste condiții, conducătorii și antrenorii clubului vor merge mâine dimineață la sala de sport a Liceului Henri Conadă unde va avea loc o nouă etapă a campionatului județean de rugby pentru copii.

Microbiștilor buzoieni le rămâne mâine posibilitatea de a susține Gloria la fotbal.

De la ora 17.00, în nocturnă, pe stadionul din Crâng se va disputa derby-ul dintre SCM Gloria Buzău (28 pct) și Team Săgeata (27 pct).

Câștigătoarea va termina, cel mai probabil, pe primul loc turul campionatului.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.