„Au dărâmat gardurile!”


Au dărâmat gardul amplasat pe scuarul dintre Aurora Mall și Penny XXL.

Aseară, câțiva indivizi nemulțumiți că trebuie să ocolească până la proxima trecere de pietoni valabilă au lovit cu picioarele în gardul care separă cele două sensuri de mers.

Patru bucăți de gard, prinse între ele cu sârmă, s-au prăbușit înspre carosabil.

„E seară, gardul nu se vede prea bine, oricând un șofer mai puțin atent poate să dea peste el și cine știe ce grozăvie mai poate ieși de aici”, i-a sesizat un cititor reporterului buzoienii.ro.

O patrulă a Poliției Locale a ridicat apoi gardul în poziție erectă și l-a prins înapoi cu tradiționala sârmă.

Trecerea de pietoni a fost desființată în încercarea de a se fluidiza traficul în zona sensului giratoriu.

Clienții magazinelor de pe ambele laturi ale Bd. Unirii sunt obligați acum să parcurgă 60 de metri până la noua zebră înființată între Complexul Mara și SIRA.

Citește și articolul: Ce trebuie să știe buzoienii despre scoaterea maxi taxi. Analiza completă

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Au dărâmat gardurile!”

  • Atât îi duce capul, ăsta este nivelul putorilor, care nici până la trecerea de pietoni nu se mișcă, mă mir cum de mai respiră, că e greu și asta.

  • Mai putori sunt alea care ingradesc accesul facil pentru pietoni ca sunt ele putori si le e sila sa apese frana la trecerile de pietoni.
    Si ma refer aici la Prefecta si la Primar, ca ei au fost capul rautatilor care au facut mizeria aia impotriva cetatenilor.

    Foarte bine au facut acei oameni, cu atat mai mult cu cat sunt tineri, ma mir cum de nu au facut asta pensionarii mai devreme, ca ei sunt cei mai afectati, dar probabil pensionarilor le era teama ca din pensia lor o sa vina primarul sa le ia din ea, ca sanctiune.

  • Trecerile de pietoni in apropierea sensurilor giratorii blocheaza intersectia, aviz comentatorilor..! Rasturnarea gardurilor= lipsa celor 7 ani de acasa.

  • Am întâlnit și eu câteva treceri de pietoni ,împotriva curentului ,ca să spun așa .Unele îi avantajează pe șoferi ,altele pe pietoni .Trebuie făcut un sistem unitar de semaforizare ,care să fluidizeze circulația ,nu să o încurce .

  • Ce înseamnă “poziție erectă”… că eu nu știu ?!

  • să știți că există un obiect numit Dictionar Explicativ al Limbii Române. mai sunt și altele. Se găsește și pe internet. NU ia mai mult de un minut pt a fi consultat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.