Au fost identificate de poliție! Iată cine sunt și ce riscă persoanele care au abandonat cățelușii pe stradă

Reacție promptă a poliției după ce site-ul buzoienii.ro a publicat un clip pus la dispoziție de un cititor.

Din clip (vezi mai jos) se observă cum patru cățeluși sunt scoși de pe bancheta din spate a unui autoturism Mercedes și lăsați pe trotuar într-un sac de rafie.

Fapta s-a produs duminică la ora 17.00 la intersecția străzilor Vasile Conta și Vasilea Golea.

Ghinionul persoanelor care au abandonat cățelușii a constat în faptul că cineva a găsit cățelușii, iar apoi a avut inspirația de a urmări camerele de supraveghere.

Un al doilea ghinion e că numărul  a fost vizibil pe camerele unei alte persoane de pe stradă, căutate acasă de poliție.

Astfel că ieri, polițiștii au bătut la ușa proprietarului mașinii.

„Au fost identificate persoanele care au abandonat cei patru cățeluși pe stradă. E vorba de o femeie de 32 de ani și de o minoră de 13 ani. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a comunicat azi, IPJ Buzău.

E primul dosar penal pentru abandonarea unor câini la Buzău, iar femeia de 32 de ani se va alege cel mai probabil cu amendă penală. Legea prevede amendă penală sau închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Pentru implicarea în rezolvarea acestui caz IPJ Buzău și DSVSA Buzău merită felicitări. Ca și persoana care a sesizat public acest caz.

Poate, după ce acest articol va fi distribuit printre buzoieni, abandonul câinilor pe stradă se va diminua, măcar de teama sancțiunilor ce pot decurge din această faptă.

loading...

2 comentarii la „Au fost identificate de poliție! Iată cine sunt și ce riscă persoanele care au abandonat cățelușii pe stradă

  • Ce nemernica asta nui femeie mai rău decât un animal sălbatic.la pușcărie cu ea

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.