„Au fost montate trei bucăți” / Ce mai urmează

„Pentru a veni în ajutorul buzoienilor în tranzit sau care se odihnesc în Piața Dacia, mai ales pentru copii, au fost montate în Piața Dacia trei astfel de cișmele”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Cu excepția sezonului rece, când există riscul înghețului, cișmelele vor funcționa în celelalte trei anotimpuri.

Un alt ajutor este wi-fi-ul gratuit, ca și posibilitatea încărcării telefoanelor mobile:

În curând, în Piața Dacia se va deschide și toaleta de la subsolul centrului Info-Turism:


După recepția întregului proiect, toaleta va fi preluată în administrare de firma care se îngrijește și de celelalte toalete publice din oraș (Parcul Crâng, Tineretului și Marghiloman).

Citește și:

loading...

12 comentarii la „„Au fost montate trei bucăți” / Ce mai urmează

 • Toma, aduna cainii, ba, ca ne urla la geam! S-a ajuns ca pe vremea lui Boscodeala.

  Răspunde
 • Nu exista posibilitatea de comparat realizarile dlui primar Toma cu mizeria facuta si lasata de Boscodeala.Nu rationati chiar deloc?

  Răspunde
 • 3 cismele, dotare in 2023….WOWWWW !!!!
  SF !!!
  Asta da stire.

  Răspunde
  • Uite că la Paris pe Champ Elysee ori în piața din față de la Luvru, deși nu-i ceva SF, cum zice domnul Cătălin, ăia n-au o amărâtă de cișmea!

   Răspunde
   • Cee fraieri !

    Iar i-am răpus pe pârdalnicii de franțuji !

    😉 🙂

    Răspunde
 • Salut această inițiativă da a monta cișmele

  Răspunde
 • Pentru ăia de la Paris de pe Champ Elysee ori în piața din față de la Luvru, domnule Tereacă,a cumpăra o sticlă de apă, echivalează cu a te apleca în România după o monedă de un ban, sau hai, cinci! Acolo pe stradă simți același miros de parfum pe care îl simți într-o parfumerie de lux din Bucuresti/Băneasa/Dorobanți! Ăia nu votează pentru o sticlă de ulei sau o găleată și nici 95% din conaționalii lor! Ar fi inteligent din partea ta ca să eviți astfel de comparații de-a dreptul ridicole și stupide, dacă tot ți-ai permis să ajungi în marele Paris!

  Răspunde
  • Puteau pune măcar pentru turiștii din lumea a doua spre a treia. Sau pentru negrii și magrebienii de pe inelele 4,5 și 6 ale Parisului.

   Răspunde
 • Noi avea cismeaua, dar n-avem Luvru. Poate vorbeste Toma sa le dam cismeaua si sa ne dea ei Luvru. Nu neaparat de tot, macar un schimb pe cativa ani.
  Si daca se poate, si Eiffelul. Le dam la schimb 2-3 banci de-alea cu jumate de spatar. Asiguram demontare si transport cu conlocuitorii de pe Cuza Voda.

  Răspunde
 • Perseverați în ridicol! Turiștii din lumea a 2-a sau a 3-a, nu au nici o legătură cu poporul din care provin! La fel ca la noi! Ce legătură are Buzatu sau Farmazon (ca să dăm exemplul celor prinși, să spun așa) cu populația rurală din Vaslui? Discuția e lungă, dar mă opresc! Apropo! Câte cișmele se află în fața Palatului Parlamentului, Piața și Palatul Victoria ori Calea Victoriei, obiective turistice pastorite și de domnul Ciolacu, printre alții?

  Răspunde
 • Pai e si normal, aia nu au ceva din sec. IX unde sa puna gura, unde au mai pus gura 1.000 de oameni inainte, doar in ziua aia !
  Se numeste civilizatie.
  Case closed 🙂

  Răspunde
  • Adică franțujii ăștia să nu aibă și ei o cuvioasa Parașcheva, ceva, sa exerseze pupatul la țintă ?!
   Offf…..

   Într-o notă serioasa, chiar or’ fi existând oameni care să pună gura la chestiile alea cu apă clocită și unde le-a curs saliva din gură unei gloate întregi de indivizi ?!
   Bleaaahhhh !!!

   Să-i arate cineva data din calendar și lu’ nea Tomiță că el tot cu apucături de-acu’ +30 de ani când cetățeanul nu ieșea la plimbare cu sticla de apă plată in mână, eventual cu rucsăcel, etc.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.