Au început lucrările. Clădire „emblematică” pusă la pământ

Va fi primul supermarket LIDL din Rm. Sărat.

Se ridică pe strada C-tin Brâncoveanu între Kaufland și Penny Market.

De câteva zile au început lucrările de demolare a imobilului vechii poște și pregătirea terenului în vederea noii construcții.

Subiectul a stârnit polemică printre râmniceni.

„Pe mine mă doare sufletul când văd că se demolează acea clădire emblematică pentru Rm. Sărat. Primăria ar fi avut posibilitatea legală de a nu elibera autorizația de demolare pentru acel imobil în care a funcționat poșta. Pentru Supermarket s-ar fi putut găsi un alt loc la marginea orașului” – Mihai Stolojanu, consilier local PNL Rm. Sărat


„Sigur că orice râmnicean, mai ales dintre cei cu o anumită vârstă, are un regret când constată dispariția acelei clădiri. Dar, oricine trebuie să înțeleagă că proprietatea este mai sfântă decât orice în România și că proprietarii au dreptul de a decide ce se întâmplă cu construcțiile lor. Administrația locală nu putea bloca acest proiect” – Sorin Cârjan, primar Rm. Sărat

La momentul actual clădirea a fost deja dărâmată. Odată cu apariția LIDL-ului, Rm. Sărat se va fi betonat la capitolul supermarketuri.

În municipiu mai există un Kaufland (cel mai mare), un Penny Market și trei magazine Profi.

Și în orașul Buzău ar urma să se construiască în viitorul apropiat un al doilea supermarket LIDL (pe Calea Eroilor), după cel din fața Sălii Sporturilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Se construiește în ritm alert. „Aici va fi parcul industrial al Buzăului”CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Au început lucrările. Clădire „emblematică” pusă la pământ

  • Nu pierdeti ocazia de a cheltui banii vostri in favoarea Supermarket-urilor multinationalelor, ei isi repatriaza capitalul, voi ramaneti cu sanatatea afectata de multitudinea E-urilor gasite in produsele pe care le consumati! Atentie, cancerul va pandeste, nu este de gluma!

  • Mariana nu este obligat nimeni sa cumperi de acolo , mai terminati cu retorica asta !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.