Au început lucrările pt. înființarea rondului cerut insistent de șoferi

Sunt fotografii realizate în urmă cu câteva minute în intersecția dintre Bd. Stadionului și străzile Oltului și Gen. Gr. Baștan.

Au început lucrările pentru a se înființa aici un nou sens giratoriu.

Solicitarea aparține șoferilor care au reclamat că pătrund greu pe Bd. Stadionului atunci când vin de pe Oltului și Gen. Baștan.

Pentru început, se lucrează la mutarea a trei dintre trecerile de pietoni la 15-20 de metri distanță de intersecție (cea de pe Oltului s-a mutat când cu asfaltarea străzii).

Astăzi se vor muta trecerile, se va face alveolă în stația de autobuz, iar mâine seară se va trasa efectiv noul rond. Va fi vopsit cu roșu pe asfalt – precum cel de la Sala Sporturilor.

O noutate e că rondul va fi mărginit de stâlpișori flexibili din poliuretan care pot fi călcați de roata autobuzului și revin la poziția inițială – vezi VIDEO mai jos:

După finalizarea rondului de la spital, muncitorii se vor muta în fața intersecției de acces în Micro XIV (Bd. Stadionului, stra, Răscoalei, Aleea Centrală). Și aici se va amenaj un giratoriu vopsit – model împrumutat de Primăria Buzău din țările nordice.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Au început lucrările pt. înființarea rondului cerut insistent de șoferi

  • Mai fratilor , nu e bine. dau exemplu intersectia Marghiloman – Bucegi ! pana sa puna semafoare intre orele 15,30 – 17.00 era totul OK. soferii dadeau singuri prioritate. ACUM E O COADA DE 15 -20 MASINI CARE ASTEPTA !!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.