Au început lucrările! Speranțe pentru mii de buzoieni

Buzoienii.ro publică mai jos primele fotografii cu lucrările începute azi la drumul județean Vintilă Vodă – Săîrulești – Bisoca.

Muncitorii au început decopertarea asfaltului vechi și primele foraje pentru întărirea terasamentului la intersecția de la Vintilă Vodă

Gata, au început lucrările. Astăzi s-a procedat și la predarea amplasamentului către constructor. Din acest moment sper că sunt și ultimii pesimiști convinși că drumul se va face. Totodată îmi cer scuze față de ceteățenii din zonă că au trebuit să aștepte atâția ani. Totodată, atrag atenția că lucrarea e una complexă, într-o zonă cu probleme, finalizarea va dura, nu se bate din palme și gata”, a anunțat șeful CJ Buzău.

Emanoil Neagu, azi, primele declarații la fața locului

Sunt 24,5 kilometri de drum (V. Vodă – Sărulești – Bisoca – Poiana Mărului – Jud. Vrancea) într-o zonă deluroasă, plină de pante, rampe și curbe, iar uneori pe un sol predispus alunecărilor de teren.

Neagu, alături de primarii din Vintilă, Sărulești și Bisoca

Valoarea estimată a lucrărilor e de 74 milioane de lei, bani alocați de Guvernul României, dar Neagu și specialiștii din CJ Buzău vor încerca să mute proiectul pe fonduri europene.

Lucrarea va fi executată de o asociere a mai multe firme din care cea mai importantă – WFA Impex – e din jud. Teleorman.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „Au început lucrările! Speranțe pentru mii de buzoieni

  • Ce ”intamplare” ca aceasta firma sa fie din Teleorman! Sa fie oare de vina PSD?Adevarul e ca Teleormanul este si o zona foarte industrializata,cu o infrastructura ca a Germaniei ,asa ca era normal sa apelezi la firme din acel judet.A dat Daddy parnaiasul dispozitie din puscarie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.