„La Țintești nu sunt probleme! Vă doresc succes la Buzău!”

„La noi, la Țintești, va trece referendumul!”

Anunțul l-a făcut ieri Aurel Stoica, primarul din Țintești, prezent la Toamna Buzoiană.

„Anul trecut, la alegeri, am avut o prezență mare, 64%! Toată lumea din comună a venit la vot. N-au venit doar câțiva bătrâni, care nu se puteau deplasa. În rest, toți cei care locuiesc în satele din comună au votat. N-au votat, evident, cei care sunt plecați în străinătate. Cam 1200”, a spus primarul.

Aurel Stoica nu-și face probleme, „se va face pragul, iar procentul celor care vor vota pentru va fi majoritar”.

„Au încercat și la noi unii să bage strâmbe, că nu se mai mai pot crește animale, că vor crește impozitele etc. Dar am venit noi pe urmă și i-am liniștit pe oameni. În general, cei din Țintești văd în primul rând aspectele pozitive. În concluzie, la Țintești referendumul va trece, vă doresc succes dvs. la Buzău”

Laude de la Bolojan

Primarul și consilierii locali de la Țintești au fost lăudați de Ilie Bolojan.

„Nu pot decât să-i felicit pe oamenii ăștia. Renunță, iată, de bunăvoie, la funcțiile lor, în interesul comunității. Se întreabă unii de ce se încearcă unirea cu comuna X și nu cu Y. Dar s-au întrebat și dacă primarul și consilierii din comuna Y ar fi de acord să dea hotărâre pentru referendum ? Că fără hotărârea asta nu se face nimic. Cei de la Țintești au dat-o!”

Referendumul va avea loc fix peste o săptămână. Ca să treacă e nevoie de un singur lucru (prezumându-se că Ținteștiul e „rezolvat”). Ca în municipiul Buzău să intre cu buletinul în secțiile de vot 32 de mii de buzoieni (din oraș).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„La Țintești nu sunt probleme! Vă doresc succes la Buzău!”

  • Vedeți câți asistați sociali are Țintești în acte. Ăștia și familiile lor trebuie să vină la vot, altfel „la revedere” ajutor social. Mai sunt cei care au teren, iar restul sunt cei care au pus botul la beneficiile vieții de orășean. Deci, se face cvorum la Țintești.
    La Buzău însă, sper că nu…

  • Am un var la Milișăuți, jud Suceava. Acum vreo 15 ani primarul de comuna atunci a facut referendum sa.l transforme in oras. Sa fie si el primar de oras. Ce s-au bucurat ca au reusit !
    Cand s au marit impozitele si s.au schimbat si complicat toate procedurile si autorizatii etc au înnebunit si se chinuie si acum sa redevina comuna. Fudulie….

  • Ar trebui să te întinzi cât îți este plapuma. Toma ar trebui să știe, că doar a fost investitor privat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.